yav bu işyatırım heryerde karşıma çıkıyor akgrt almıştık dünden uyuz bastı birden neyse azcık karla çıktık![]()
yav bu işyatırım heryerde karşıma çıkıyor akgrt almıştık dünden uyuz bastı birden neyse azcık karla çıktık![]()
5-10 dakka içinde yukarı hareketlenme olmalı...terside olabilir ama ben yukarı bekliyorum![]()
300 den shortlar kapandıgün başı 200 points du bakem nerelere gidecek daha
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Tertemiz bir gap kapama ve long'cu silkeleme operasyonu yaptılar... Adamlar işi biliyor resmen... Türkiye olarak birçok konuda batının gerisinde olabiliriz ama borsada dönen operasyonlarda hiçbir sıkıntı yok...
Dünkü 350'den açılan long'ları 475'den teslim ettim, yeni long fırsatı kollamaktayım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu mesaja hala teşekkür etmediyseniz okuyun ve kararınızı bir daha değerlendirin...
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=11727
50 teşekkürü geçerse Sazan abi ile birlikte sistem geliştireceğiz boru değil.. Fırsatı tepmeyelim...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Sazan sistemler hala LONG. (5. gün)
Ööööööğğğğğgggg yine.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
nunu hocam nerdesin lo para sayma makinesinimi yağlıyon hayırdır ses seda yok sende![]()
10 dakka doldu benim almadılar bir 10 dakka daha veriyorum almassanız çizerim bak 70000 e![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri