yurt dışı guzel artı iken gitmiyorlarsa.. Direk Şhort.. Ustalara saygı Kuşagı.......
yurt dışı guzel artı iken gitmiyorlarsa.. Direk Şhort.. Ustalara saygı Kuşagı.......
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Çokça yazdım burada, ben o sistemin biraz farklı bir uygulamasını Saraylı vermeden önce de biliyordum ve aylarca kullandım. İnanılmaz tutarlı ve karlı bir sistem. Fiyat terse gitme belirtisi gösterdi mi kar az da olsa alıp çıkarsan koskoca bir ayı tek bir zararlı işlem olmadan bile kapattığı olmuştur. Bunca zamandır kendi çapımda bu işle ilgilenirim, bundan daha yüksek yüzdeli bir sistem görmüş değilim. Kullanmayı bırakmamın tek nedeni az miktar kar alıp çıkıp o gün bir daha işlem yapmamak ve her geceye pozisyonsuz girmek psikolojik yapıma uygun değil.
Bunları neden yazıyorum, VOB'da sürekli para kaybettiğini söyleyen çok arkadaş var, bu sisteme bir göz atsınlar. Yukarıda yazdığım ve bana uymayan yönleri sizin için problem değil ise derdinize deva olabilir.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Uzman
sistem konusunda herkes bir yorum yapıyor
ama bütün genellemeler genelde yanlıştır diye bir genelleme cümlesi kurmak istedim
saatlik sistem vardır saatlik sistem vardır(aynı şey günlük hatta 1 dakikalık sistem için de geçerlidir) mesela aşağıdaki iki sistem de saatliktir
şimdi size bir soru;
vob kurulduğundan beri komisyon ve kaymalar da dahil edildiğinde
sizce hangisi daha çok kazandırmıştır?
![]()
Cerphin sen formülün tamamını uygulamıyorsun yalnızca alt ve üst band göstergelerini uyguluyorsun sanırım
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
tabiki üsteki..şovalye kardeşim.. longa geçtinmi..stop nere..
(dı dı dırıttııııı dıdııı dırıttıııııı)
Merhaba VoBBorsa.
......
Nassın.
.......
(dıt tı rı rıt dırı tıtırı rıt tırı rıttt)
Sistemler (5. gün mü yoksa 4. gün mü oldu) hala LONG. (Zarar edecek olsalar bile artık short sinyali görmek istiyorum)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bence üstteki daha iyi ve kazançlıdır...değilse bu işte bi b_kluk var demektir
alttaki sistem sanki hep dip ve tepeden al-sat vermiş gibi görünsede unutmamak gereken şey period 60 dk lıktır.ve burada her yanlış sinyal 400/500 puan zarardan başlar.koy üstüne kayma ve kom al sana kaymaklı kadayıf.yersen tabii![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri