Alıntıdır
Meraklısına
![]()
Alıntıdır
Meraklısına
![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
69.300 üstünde 70.300 ..e kadar potans var....
ama arada 69.750..ve 70.000 psikolojik dirençler mevcut...
boz 69.300 altında veya 70.300 .e yaklaşırsa ilave şort yapacaktır...
son durum 1/2 şort....69.450 maliyet..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Ne yani, şimdi Pala bizim 69.000 bir daha test edilmeden 70.000'e gidilebileceğine inanmamızı mı bekliyor?![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Eyvah!...Yukarı gidecek bu yaaa, kaldıkmı kısada, zararda oturup dururum, şimdi günün yükseği 69750 geçilip ordan tekrar aşağı sallanma olursa olur, yoksa shortçuların hali duman, görüntü bu, ama müsterihim. short devam *.*, ya herru ya merru, bunlanmı uğraşıcaz yaa..
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
kısalar gene badem oldu galiba ?Ana sistemim 650 üzerinde uzun olur altı ise kısa devam ama el tırso şeklinde![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
450'den bir tutam short.. Çok düşmesini beklemiyorum, 200'lere geldiğinde elden çıkartırım... 600 üzerine dönüp tutunursa stop'larım...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
breakout formülünü ben de farklı bir şekilde denemeye başladım.. 1 haftadır deniyorum sonuç fena değil.. o günkü alt ve üst bandı gösteriyor..(kırmızı band) üst bandda satış yap, üst band kırılırsa çevir pozisyonu.. yada alt bandda alış yap, alt band aşağı geçilirse çevir pozu..
daytrade sistemi olduğundan poz aldıktan sonra 500-600 puan yada artık sizin kar hedefinize bağlı olarak belli kar alındıktan sonra kapatılır pozisyon.. bugün için alt bandı 68.900 olarak göstermiş, üst band ise 70.200 de.. amaç; günün alt ve üst noktalarının belirlenmesi..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri