ooops çarpılcak sanırsam
![]()
Ben yakın zamanda bugünkü kadar güçlü piyasa görmedim ya hadi hayırlısı
bunun sonunda bir iş çıkacak bakalım tamda terse kalacak günü buldum.
Emortın nerde ya
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Aracı kurumdan sabahtan beri 9 öneri maili geldi hepsindede terse kaldı
sadece terse kalan ben deyilmişim
15 lik hala alda
BANGA mühim
699xx'lerde dinleniyor pela.. 70500 ilk hedefi olacaktır..
Merill GARAN'ı 6,45'ten aşağı salmam diyor..
Bi de ISCTR'ye bi omuz atsalar.. Hadi hayırlısı..
+1000 makas isterük..![]()
Sisteme Uy..!
niye öyle diyon kız..hedge fundlar aramıyordur ama belki film yapımcıları arıyordur...Misal benim örneğe dönersek "kendisinin rockefeller olduğunu söyleyen beş kuruşsuz ve çıplak adam" temasına uygun kişiler çıkabilir...hadi keyifsiz konuları bir kenara brakalım...
mesela, mantıcı kursam KUIN e işletmecilik teklif ederim...Ordu kursam disiplininden ötürü SAZAN a generallik teklif ederim...Geyikçi kursam forumdan en az 10 adam transfer ederimörnekler çoğaltılabilir..
BANGA mühim
2 Toplantı sonrası, 3. toplantı öncesi.
Forum kalabalıklaşmış.
Astatin , PTI'yi anladın mı. Ben zamanında bayağı tecrübe ettim. Beyhude ugraş. Sağlayacağı fayda emegine deymez.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri