BANGA mühim
Benim 5 lik flatladı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Patron..İnsan 10-20-30-50 her ne ise tersde olabilir..kendi seçimlerinin sonucudur...bunu forumda paylaşabilir de, paylaşmayabilir de..sorun orda değil..sorun bu durumda olmasına rağmen, hala VOB un einstein i benim veya ben He-man imtriplerine girip milleti taciz etmek, kışkırtmak v.b...her neyse.. voborsa temiz bu konuda..
tez zamanda kazanırsın diyerek..kolay gelsin
BANGA mühim
heee...çokta doğrucu davut olunca 2-3 şerefsiz diline doluyor bunu...ben yaşadım...muhtıra sonrası doğru olanı söyledik başımıza geleni yazdık...3 tane şerefsiz diline doladı bunun...
hatta bi abla şöyle demiişti bana...ya kardeşim arada bir salla pozisyonlarını uydur...kar etmesende ettim de...
arada çıkıyor insan evladı olmayan yaratıklar...
buradaki arkadaşlar için söylemiyorum.burası son derece düzgün bir forum.herkes zararda eder karda...bugün ben kazanırım yarın sen...yeterki milletin kaybıyla doyuma ulaşılmasın...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
buda 5 dk durum...TGG=2...
BANGA mühim
Alıntı Pasta - Nostra
![]()
En az 3 HİSSE...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
pela hep aynı şekilde yükselmekten sıkıldı.
eksi makasa geçip öyle yükseltecek biraz da.
hep aynı pozisyonda nereye kadar di mi ama.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri