spotta 70.450 ustu vadelide 71 72 73 bine yolculugun isareti olur.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bu da benim KEVGİR
iyi çalışıyor aslında SIPA![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
para babasi, nerdeysen gel de bizi aydinlat yaf![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
uf uf uf... arkadaşlar NU lar dehşet..ama tek başına bir şey demekdeğil..lakin sistem sat verirse şu manzaradan sonra, (bu koşulla yani) hakikatli geri geliş olabilir...graf az sonraaa
BANGA mühim
kaderlerımız aynı .. ben hergun aynı seylerı soyluyorum ama gorunce dayanamıyorum .. gene dalıyorum pıyasaya..
ama yettı artık bugunden ıtıbaren sıstem olusturma calısmalarına baslıyorum..
aksam gıder gıtmez bı sıstem yazayım tum ky lere elden dagıtayım ne bu boyle yaf..
hedef ayda 10000 puan ortalamalı bı sıstem![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri