vay ki ne vay...
vay ki ne vay...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bugün altın vuruş günü mü acep?
bi %5 + görsem, tası tarağı satıp şortlayacağım da, %0,5-%1 + görmekten bööğğ geldi bea...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
stopladim..benden bu kadar arkadaş.bilmiyorum bu işi![]()
bugün sabah 3 kez elektrikler kesildi...15-20 dk lık süreyle o nedenle datalar tam değil NO PASTA yani bugün...akşam dataları tamamlarız öyle devam yola...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
- - - -
Hayırlı olsun ağam..Açık sözlülüğün için de ayrıca helal olsun. Bu forumun en belirgin farkı da bu zaten: Hemen herkes karını zararını hatasını açık yüreklilikle söylüyor.. 40000 puan ters yeyip hala delikanlılığa **k sürdürmeme çabasında olan kimse de yok.
Tez zamanda geri kazanman dileğiyle
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri