ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Vob ve orta uzun vade(Efenim günün en yükseğinde zaten + Dj de %xx artıda zaten+Fiyat 60 dk.da BB nin 600 puan üzerinde zaten bir realizasyon gelir..... gibi gibi...vadelik değil gecelik fantazilerdie o cümlenin nedeni, bay sazan
)..yoksa bittabiki sadece hissede değil, hayattada keyif veren elde tutulur sıkıntı veren çöpe atılır...
![]()
BANGA mühim
YYLD iş seyahatindeyim ekrana bakamıyorum longlar hala duruyor hedf belliherkese bol şans
69.000 geçilince stop oldum.. emekdarım çıbığı soktular gözümüzüze.. üüwww![]()
Sayın Astatin,
Sayın TÜRKOĞLU'nun yazdıklarına eklenecek bilgiye sahip değilim. Diğer moruk(SS=Sihirbaz Sazan) kozmik odadan haberdar olabilir. Bir de yakalarsanız Sayın mozkan(hayaletsürücü) derdinize derman olacak bilgiyi size verebilir.
Fakat benim düşüncemi isterseniz sihirli formülü bugün Sayın sazan defalarca telafuz etmiş forumda... Sihirli sistem veya sihirli risk yönetimi arayışlarınızı bırakmayın elbet fakat... diye uzar gider bu yazı da, bu sarhoşlukla çok zor be dostum...(Bugünlerde ipi çok koparmaya başladık gibi...)
Bol şanslar hepimize...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri