74000 hedefli ileri..marş..rap ..rap..ehehe
74000 hedefli ileri..marş..rap ..rap..ehehe
sayın mavi..veya saygıdeğer..eliot sayımı yapanlar..ehhmm..saydıktan sonraki..diğer dalgaların hedeflerini olasılıklar dahilinde resmederseniz..veya hedef yaklaşık rakam verirseniz..çok makbule geçer..iyi çalışmalar..
10750 hedefte..ordan satış yemeli..ikili tepede olabilir....bakalım..
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Sevolasın pambık...Makbule geçti..Yok EW öğrenmek için vakit yok..Dalga-PTI ilişkisini çözmek için hem dalga hem pti yi çözmüş olmak gerekiyor dediğin gibi...şimdilik bana uzak..benim öncelikle merak ettiğim PTI nın hesaplanma mantığı (yani yaklaşımı..varsayımlar neyin üzerine kurulu v.s.), sonra da duruma göre açık kodubakalım diğer moruh EW cilerden ne yanıtlar gelecek
![]()
BANGA mühim
astı bu akşam flat kaldım((((( yonsuz kaldım parıte duşmesıne rağmen altının hareketsız kalması benı tırstırdı
bu hafta ılgınç geçıyor amerıkada bılançoların ıyı gelmesı parıteyı usd yonunde etkılıyor
bu arada usd/ tl de bankaların yaptığı baskı
offffffffffff kafam karışık sen ne dıyorsun
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri