ulen pela, o uzlaşma saniyesi operasyonu kancıklığını yapmayacaktın kiii.
şu anda ben arkama öyle bi yaslanacaktım ki, sandalye kırılacaktı....![]()
ulen pela, o uzlaşma saniyesi operasyonu kancıklığını yapmayacaktın kiii.
şu anda ben arkama öyle bi yaslanacaktım ki, sandalye kırılacaktı....![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
olumsuzluk düzeltmesini yapıyor .
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
cort devam kılımı bile kıpırdatmadım.....güzel ülkemin deyus palası...ülke bitik ...sanayi üretimi bitik...not arttır bas yukarı...ne güzel istanbul.....
düşündüğüm şeyi yaparlarsa pazartesiden itibaren burası kan gölüne döner...
şimdi bu aşağı 1 olabilir ve bunun için uygun uzunlukta bir dalga oldu...şimdi data iyi gelirse ve dow gece son bir çıkış yapacaksa bizim PALA gün içinde akşama kadar yukarı 2 yapar ve pazartesiden itibaren aşağı 3 başlar...
tepe geçilirse ÇÖP olur bu düşüncem...
GARANTi -8.800 kontrat...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ne guzel paslasmaydı oyle be sabah sabah) moobys in ortasına garantının muhtesem volesi
ondan sonra aga yok kaybeden var dimi
tabi tabi.. ne agası canım , adamlar beklentıye oynadılar..
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri