70525 ort shortum haber geldiğinde yoktum a* .. satım çılgınlığı ve şılgınlığı bekliyorum .. % 10 düşeriz tahminim ...big huge küskü on road i think .. .. şelale şelale şelale ...
70525 ort shortum haber geldiğinde yoktum a* .. satım çılgınlığı ve şılgınlığı bekliyorum .. % 10 düşeriz tahminim ...big huge küskü on road i think .. .. şelale şelale şelale ...
2013,00
Bakın bazı şeyler net, artık enflasyon dışında, parakende dışında, tüketici fiyatları dışında ölen öldü kalan kaldı, uzun bacaklı adam çoktan fatihayı okudu işçilerine, bunlarda işçide yok zaten, hepsi himet sektörü, işçiliği ve üretim china yapıyor, bakın bize bile verditmiyor uzun bacaklı, kışın ortasında havuzda adamlar, bide referandum yaptılar devam diye,bitti onlar artık, şimdi conideki enflationa kilitlenin, bunun verileri artık önemli,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
71.000 üstü shortlayan varsa tepriklerimi sunarım ..
2013,00
69800 alti saatlik sata gecer bende...
Sawwwwww
BANGA mühim
GARANTİ -7.650 kontrat deli satıyor...maliyeti 70.300 gibi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
En tepeden 1500 puan düştük, yeter da![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bakalim 69500`lerde destek bulacak miyiz, orada cok zorlanmistik...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri