10:50 Alıntı Pastası
![]()
10:50 Alıntı Pastası
![]()
En az 3 HİSSE...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Abi olmayan şeyin tanımını nasıl yapayım, var olduğunu iddia edenler yapsın... Benimkisi sadece kulak duyumu... Yok efendim sistemleri görüyor, milletin sistemlerini terse getiriyor.... KY shortsa piyasayı yukarı, tam tersi ise aşağı götürüyor... Verileri daha açıklanmadan önce biliyor ve ona göre pozisyon alıyor vs... Tek elden yönetilen bir piyasadan bahsediliyor doğru mudur??
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ben sanmıyorum öyle bişey olucağını.olsaydı günde 100 trilyon kazanırdı.bikaç tane pala var ve hepsi birbirine düşman.aralarında kapışıyolar bizde KY olarak aralardan düşen et parçaların kokusunu alıp karnımızı doyurmaya çalışan yavru geyikleriz.bazen ete fazla yaklaşanlar oluyo nasibinide alıyo tabi.karnını doyurmak için biraz izlicen ortalık sakinken kurtlar aslanlar ava çıkmadan önce veya sonra avlanıcan yoksa avlanırsın.nede olsa geyiksin tam yem yani![]()
astatin efendi nereye kayboldu başına bişeymi geldi yoksa ...ü
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri