ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
beni forekste dövmeleri zor. imkansız değil elbet.orda da dayak yemişliğimiz var elbet...
emmeeeee, VOB'da kaybettiğim zamanların istatistiğine bakarsan, güzide piyasamızın bütün dünyayı terse getirmeye çalıştığı günlere denk geldiğini görürsün.
pala yok ya hani. güzide piyasamın güzide irili ufaklı oyuncuları oynuyor ya hani.
mesela iş bankasından 20 dakikada 3bin5yüz kontrat alım yapan sen ben...
der is no spuuuun!
caponlar der ki, kiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (yeşil çizgi)![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
60 dk.lıklar düzeltme istiyor....fibo sayılarım düzeltme diyor...
hadi artık kanka.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Ayilar icin durum farkli amaEs desen es degil, dost desen hic degil, akraba zaten degil! Hasta olduguna da inanmam, böyle dimdik ayakta hala...
E geriye tek bir sey kaldi, bu gidis ayilarin ziyareti degil, seferi olur ancak
Saka bir yana, bu trendin kirildiginin teyidini almadan kisa acmak riskli olur bence...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu arada saatlik sistemim de 68800 altinda sat verir...
bu arada .. zild ..
Z İ L D
ZEROİŞLEMLONGDEVAM
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri