kaldığımız yerden devam..........
ilk seans eksi makasa kadar giden agam veri öncesi makası abarttı....500 puan...
tesadüfen oldu demeyin.....agamı hafife almayın....bunların hepsi oyun planına dahil..
kaldığımız yerden devam..........
ilk seans eksi makasa kadar giden agam veri öncesi makası abarttı....500 puan...
tesadüfen oldu demeyin.....agamı hafife almayın....bunların hepsi oyun planına dahil..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
eur/usd 60 dk ve altı periyotlarda net + uyumsuzluklar oluşturmaya başladı..
ancak trend 1,48 üstüne çıkılmadığı sürece dolar lehine olacak gözüküyor..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
parite destekler 1.41- 1.38 - 1.35
Buraları kazara beğenipde kısa pozları kapasak, ne düşer amafark kapanır eksi makas olur
En iyisi yarınıda görmek...saygılar...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
saat 15o ten beri düşünüyorum neyi kaçırdım diye.. demek para çıkışı olmadan böyle short olunuyormuş..
bu altın çok pis çökecek gibime geliyo .. ama short açamıyorum tıkandım... eheuhe![]()
2013,00
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri