hiç sevmedim bugünü ... zarardayım zaten a* ..
hiç sevmedim bugünü ... zarardayım zaten a* ..
2013,00
Iş pastada + ya geçti, efg de satışları durdurdu, inşallah bir şey bilmiyordur bu ikisi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
En ufak bi al olmadı, aksine saatlik sat konumunda....iyi bir gelişme diyorum...saygılar...
hiç kıpırdamasam 1000 puan cepte olacakken üvvvv 350 puanla yetindik koskoca gün bitonda komısyon oderiz ara işlemlerden..
ula o kadar palaya sovup duruyodum adamın gunahı yok yetenek yok bendehuahauhauh
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
spot 63080 yaparkene vadeli yukarda,spot dönerkene vadeli ne yapar..
a,b,c,d,
e.hiçbiri
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
aynen.
dünyanın bu haline, bu kadar saçma sapan işlemlerle karşılık veren başka bi piyasa daha yoktur heralde.
ulan nette 1.000 kontrat üzerinde pastada 3 tane kurum var.
alışa ne meraklı bi piyasamız varmış bea..
-patron dünya satıyo
-eee
-eesi biz naapalım?
-hep yukarı hareketlere katılın dediler bize. bu durumda ne yapılır bilmiyorum ki.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri