Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yahu sanki pis alacaklar![]()
BANGA mühim
aşagı hareketin ilk hedefi 63.450 ...olacaktır.....
yukarda ise 65.200 ...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bu da fdji 60 lık bu da fena deyil, dirilecek gibi, duruyore,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Koalisyon dönemlerinde rüşvet, yolsuzluk vs daha az olur tek parti iktidarına göre... Çünkü koalisyon partileri aynı zamanda rakip oldukları için birbirlerinin açıklarını kollarlar, bir nevi otomatik iç denetim olmuş olur... Şimdi 7 yıldır tek parti iktidarı var, bu çok uzun bir zaman... Ve şimdi iktidar olan güçler uzun zamandır iktidar olmayı bekliyorlardı ve bu fırsatı iyi değerlendirdiler...
Bu dönemde kaybolan batan, zayıflayan gruplar (uzan, dinç bilgin, aydın doğan vs) ile güçlenenler büyüyen grupları (Ülker, Bim in sahibi topbaşlar, cemaat vs) incelemek yeterlidir...
En büyük sorun halk artık yolsuzluğa alıştı... Nasılsa herkes çalıyor diyor... Doğru haklılar, herkes çalıyor ama bir farkla... Bugüne kadar kimse çalarken dini kullanmadı... İşte buna kahroluyorum, deliriyorum... Ben Hz. Ömer adaleti getireceğim diyenler şimdi bugünlere geldi... Mitinglerde Mehmet Akif i örnek gösterenler, Mehmet Akifin hayatını yaşamını ve geçim şartlarını hiç okumamış galiba...
Cemaatin içinde yeralan ve bu durumlara isyan eden bir ağabeyimin şu sözü dumu çok iyi açıklıyor;
"Biz önce mücahittik, sonra müteahhit olduk şimdi ise herşeye müsait olduk"
Hayrettin Karaman'a okuyucularının gönderdiği şu iki mektup herşei açıklıyor sanırım...
http://yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=...yrettinKaraman
Nerede Mevdudi, Hasan el Bennâ, Seyyit Kutup, Necip Fazıl vb.'yi okuyanlar; hepsi şu an ihale peşinde.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
fox tvde evlilik programı var.. su gibi
bir güneydoğu gazisi evlenmek üzere stüdyoya girdiğinde konuklar hep beraber ayağa kalktı
tüylerim diken diken oldu yahu
aganın her hareketinde anlamlar vardır.....agam salak değildir...
iş olsun diye trade etmez....bilmeden ahkam kesmeyiniz.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bol kazançlar VOBorsa.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu Euro da ne dipsiz kuyuymuş... Yer altında petrol aramaya iniyo sanki...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri