bugun bı ykr alısta gerı kalan hepsı satıs yapmıs gorunuyo abavv nasıl bı gun la .. pala ortalıkta olmayınca pıyasa dırek satmaya meyıllı...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Çok Uzman
işlemlerin durma noktasına gelmesi...neyi gösterir????
yurt dışı dün gece artıdan eksiye dönmüş....sabah vadeliler eksi...pariteler olumsuz.
vob sadece 400 puan eksi ve işlemler durdu.....bu durum aga..nın long çoğunluğun
şort olduğunun göstergesidir....aksi durumda burada kan gövdeyi götürürdü.
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
teker teker gelin uleeen hepinize cevap yazamıyom üç kuruşluk klavyemle vobu takip edemiyom. zarar yazıcam sizin yüzünüzden yaban gibin beni psikopata bağlamayın tokatlar çalışır haaaa...
zarar yazaarsa paranın yarısını şu kenny m den alıcam zaten o başlattı.
peki agam ne yapmak ister ve neyi bekler.....?????
agam fiatları yukarı itmek ister..amma şartların olgunlaşması gerekir...
şartlar oluşana kadar makası azaltır..arada eksiye geçirir.....anlayacağınız
vade bitimine sadece 11 iş günü kaldığından ve agam..da malı mındar
etmeden basamayacağı için çıkmasada düşmesin stratejisi ile olayı soğutmaktadır.
1.4363 eurusd long denemesi 5 kldıraç
BANGA mühim
sis ve indikler satta ama 250 ve 275 long oldum, 125 stoplu, 700 civarları aklımdan geçiyor, fake varmış gibi geliyor, GAP ı dolduracaklar gibime geliyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün agamın iki eylemi olabilir...özellikle 17.00 abd dataları öncesi ve sonrası
helikopter ben amcanın konuşması sırasında eylem yapabilir.....
15.30 datası önemli değildir.....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
işte 60 lık mom daki, şu görüntü nedeniyle,
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Çember daralmaktadır...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri