Şindi ben trafiğe çıkıyorum İstanbul avrupa yeresinden anadolu yeresine doğu..eve gidene kadar pariteyi 1.448o istiyorum..malın yarıısnı oraya T/P yazdım...1.4540 ada treyiling stop çektim....maliyet 1.4638...
nedense içimde yakında KUIN de FX alemlerine akacak gibi bir his var..valla öyle içime doğdu...
dj ide eve varan akadar %0.6 civarı eksi istiyorum..aksi bir gelişmede yakarım burayı...
KUIN, TOKOBA..sizden bilirim ona göre....
şöyle bir senayo var..bu açılımla..ülke bölünürse seneye..çok kan akar..iç savaş çıkar..türkler ab ye girer..bizim borsa türk borsası..uçar tabi..kürtlerede ayrı borsa açılacak.. hazırlığı var..
merhaba iyi akşamlar
kuzum merhaba terse gelmeyiz dı mı
düşecek derken biz düşmeyelim de sonra ayağa kalkmaya halimiz kalmayabilir mi
ya senin nikin itici abi...güvenlik bana çok uzak bir olay...baktım mesela çok az teşekkür etmişim bende sana..değiştir şu nicki yaaa...yada enteresan bir avatar koy.. ne bilim işte......ya aslında Hellim den rica etsek de "teşekkür transferi" ne izin veren bir sistem olsa..mesela benim teşekkürlerimden 150 adet security ye (bak valla nickini yazarken bile içim daralıyo ha..bi seninki bi de strategist nicki) havale edebileyim![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri