ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ahanda dovun kandırık durumu uzatmaya yarayan, bizdede ağaların ekmeğine yağ süren kandırık durumu, bu gün için saatlikta 10470 in üzeri kapanışlar olumlu, stratejim bu olacak, 10470 altı kapatırsa, ben lönkümü çıkacam, aksi yönüm lönk olacak,.......
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bak onun yanıtı da burda....Ace of spades
http://www.youtube.com/watch?v=vj4vQCA0fo4
pala da kare as çıktı![]()
...malumunuz..ayu ruhlu vobcu çok..şort sinyale es geçmek lazım..longu uyguluycam artık..way..yarını atlatalımda..
janii..nerdesin..gıı..gel iki kelam et..-1100 gap olcak de..şort squeze dee..hehehe
KUIN;
Bak burda eski yengelerinden biri var![]()
http://www.youtube.com/watch?v=pt1Sf...eature=related
Doro PESCH.....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bak şimdi dow....düşmem ben diyor ya...inanma gı....
guzunun sesi kesildimi....anlaki dow yüzde 20 düşüşüne baslıyacak demektir....
bugün bizde bu alenen belliydi...önce fake asagılarla...ard arda iki....ardından korkunc yukarı ile....SHORTCU FİLAN KALMADI GI.....
Bİ SEN VARSIN BİDE BEN....
DÜŞÜŞ BU GECE BASLIYACAK...ve ocak sonuna kadar sürecek....
ben butün tırları revize ettirdim....hepsi ford gı....
arka teker camurluklarına ne yazdırdım biliyon nu....
HASTAYIM FORDUN ARAGAZINA....MEFTUNUM AGAMIN PARAGAZINA...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri