EURUSD ye bi üflesem 1.40 olcakmış gibi duruyo...bu ne zayıflık arkadaş....yurduma alçakları uğratma sakın.............
EURUSD ye bi üflesem 1.40 olcakmış gibi duruyo...bu ne zayıflık arkadaş....yurduma alçakları uğratma sakın.............
CİTİ DÜN YÜZDE 7...bugünde yüzde 3....gan gırnızı gı....
magmagisin en güzel restoranına gec otur...çagır dostlarını....
ye balıkları...iç gan gırnızı varapları....yolla faturayı agama....o öder quinn....
Teşekkür katılımının az gelmesi nedeniyle, bundan sonra foruma, yorumlarımı bir yana bırakıp güne günaydın, akşama iyi akşamlar, cumaya iyi hafta sonları yönünde katılım yapıp etliye sütlüye karışmayacam, kaç gündür beyinde glikoz kalmadı valla,.........![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kısacıalrın alayı zararda hatta azılı öküz EFG bile zararda. Tabi şimdilik![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri