Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
vay a* .. siteye saldırıyolar hala.... kopup duruyrum ..
2013,00
Dolareyide verdim her bi şeyi döktüm, ağaların kucağına, totel 3820 puvan, sona yaklaştıkça bakacağız, çıkamayan borsa düşer, düşemeyen borsa çıkar, coni dünyayı yunana teslim etmez efendi etmez, türke eder,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu Leman'ın klişe olmuş "küçük hanım küçük hanım dikkaaatttt" karikatürü ve sümbülzade'nin meşhurr şiiri aklıma geldi nedense şimdi......ehuheuheuhh..yarın için
BANGA mühim
patron yalnız vobda 5 dakikada 10-15 işlem yapardım... fx de yapamıyorum korkuyorum .. zemin kaygan orda .. ehueuhehue![]()
2013,00
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kapanış tahminim: 475..yarın açılış tahminim 450...ama arada bir binlik kademe farkı ilennn
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri