Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
arkhadaşlar teminatlar 700 tl olcaktı unutmayalım gayri![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
hah şöyle kuzu kuzu negatif ayrışalım.. ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet
BANGA mühim
Benim bildiğim coni yunana dünyayı teslim etmez, ama türkiyeye eder,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aşağısı uçurum, niyagara gibi, arada bir 62600 var, tutmazsa 59800 ama bu aynı zamanda jani üstadın shrt olarak mallandığı yer olarak da önemli, sonrası 65000 olmuştu, bu durumda burası savunulur, çünkü döngü yerleri,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fxci...hosgeldin bitanem...dün yana döne seni aradım...iyisindir umarım...
pambıııkkkkk..sesin çıkmrrr..noldu matx manyattı seni galiba...ehuhehhehe..beğenmediğin 1 dakikalık sistem 375 den sat verdi..ehuhehuheuue
BANGA mühim
62.850-63.000 altında her kapanış şortçular için iyidir....
su sesi geliyor......sellalemi ne????
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri