ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Vob semineri vericek kadar bilgilisin ama 238 tane hintli tutup onlara sistem yazdırıyosun.5-10 dolarlık klavyeyi özel uçağınla hindistana götürüyosun parantezi kapatıp geri geliyosun.Nijeryada seminerler veriyosun açılışlara katılıyosun.Borsada işlem yapıyosun ama hiç stres olmuyosun.Sertab Erenerin VOB şarkısını seslendiriyosun ve 6000 puanlar yapan sistemin var.Hmmmm.değişik bir kişilik.sevdim ama eğlenceli geldi kulağa
![]()
bugünkü gibi günlerde bazı nedenlerden dolayı yanlış yönde yakalananlar mutlaka olacaktır ve hep olmuşturda... önemli olan dediğin gibi eğer kişinin stratejisi doğrultusunda bir hata yapılmış ise bu hatadan ders çıkarılmalıdır... Böyle günler piyasanın hiç şakası olmadığının resmidir.. bu arada hoşgeldin bol kazançlar![]()
1 yıl oldumu yaw.. zaman ne cabuk geçiyor daha dün gibi hatırlıyorummalesef forumdaşlar olarak birbirimize desteğimizde yeterli olamıyor bazen ama ara verip dönenler cok daha donanımlı ve bilgili olarak dönebiliyor... kimsenin masada parası kalmasın... zaten yabancılar götürüyo malı gıcık oluyorum
![]()
sevgili para babası önce avatarla işe başlayalım, birde yorumumuz olsun, makro cinsten, asparagas sağdan soldan, iktidara yakınlardan kabul deyil, kendine has, sana özgü, konu ot olmaksa, yani ağanın sulaması ile yeşereceksek bunu herkes yapar, çünkü sistem iyisiyle kötüsüyle herkeste zaten var, biz senin kafanı tanımak, düşüncelerini ne olursa olsun bilmek isteriz, bize lazım gelen bu, yorganı kaldır içine gir milletin üstünden çekme, bu forum +2000 puanı bilmez, nedenini öğrenmek ister, sorgular...........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Valla Tolga yine aklımdan geçenleri yazmışsınBen de tam bunu yazmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan... Dediklerinde çok haklısın... Normal hayatla sanal ortam çok farklı... Gerçek hayatta insanlarımız kazandıklarını pek anlatmaz (nazar değer, karşımdaki borç ister vs) ama forumlarda tam tersi söz konusu... 3 ay terste kalır, bozuk saat gibi bir kez haklı çıkar yeri göğü inletir ben bildim diye
Sen forumlarda benden de çok eskisin, kimler geldi kimler geçti buralardan... Değişmeyen hep aynı isimler ama...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kimler geldi geçti bilmiyorum ama kim olursa olsun kazancıyla kaybıyla, onlar olmasaydı napardık acaba.tek başımıza işlem yapmak ne kadar zevk verirdi.dertlerimizi isyanlarımızı sevinçlerimizi kimlerle paylaşırdık.bizi anlıyan sadece bizler gibisi.Kaldıki forum bize farkında olmadan çok şey katıyo bence.tecrübemize diğerlerinin tecrübelerini katıyo ki bu müthiş bişey bence.iyiki var forumlar yoksa ne yapardık diye düşünmüyorum diil.çokmu duygusal konuştum![]()
çok kısa ve öz bir cevap yazıcak olursam sanırım sadece bu linki vermem yeterli olucaktır.http://www.matriksmobile.com/iphone/
belki bu tarz sıkıntılarda yardımcı olabilir.ben şahsen sırf bu yüzden iphone almayı düşünüyorum en kısa zamanda.özellikle aralık ayı geçtiğimiz ağustos ayı gibi olursa![]()
TTNEt de VINN olayına girmiş..hemide çok ucuz...amma 500 mb aylık kotası var ..üwww
http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109...ce_599_tlye_3g
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri