Sayfa 10595/13018 İlkİlk ... 95951009510495105451058510593105941059510596105971060510645106951109511595 ... SonSon
156216 sonuçtan 127.129 ile 127.140 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paranın geldiği gün Babacanın IMF açıklamalarının olamsı ve ertesi gün de Fitchin iki kademe birden not arttırması çok doğal şeyler. Sakın ola manipülasyon var demeyin. Çünkü gelen paranın bunalrdan haberi yoktu tesadğüf bu ya Dubai krizinden korkup gelmişti bu para. Tabi yerseniz
    Yemeyeni afmı ediyorlar...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

Rooks çevrimdışı çift hesap sebebiyle uzaklaştırıldı
    Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Para Babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz kardeşlerim,

Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
    Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.

Yarınki öngöörüme gelince;
    Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.

Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
    Nijeryadan sevgilerle....

Kaynak: http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/
    Vob semineri vericek kadar bilgilisin ama 238 tane hintli tutup onlara sistem yazdırıyosun.5-10 dolarlık klavyeyi özel uçağınla hindistana götürüyosun parantezi kapatıp geri geliyosun.Nijeryada seminerler veriyosun açılışlara katılıyosun.Borsada işlem yapıyosun ama hiç stres olmuyosun.Sertab Erenerin VOB şarkısını seslendiriyosun ve 6000 puanlar yapan sistemin var.Hmmmm.değişik bir kişilik.sevdim ama eğlenceli geldi kulağa

3. The Following 2 Users Say Thank You to Rooks For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Rooks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bardağın dolu tarafını gösterim hemen kendi hatanı görmen kadar güzel birşey olabilirmi sence bu hayatta? Ali Perşembe nin kitabının sanırım 4. cildinde kaybedenler listesi yapmış.yazını okuyunca bana bunu çağrıştırdı.listenin sonlarında tam olarak ne yazıyo söyliyemicem ama aklımda kalan şu: Hata yaptığını bilip bunu düzeltmek için uraşmıyanlar.. diye yazmıştı.hatalarını biliyosan yolunu değiştirmen gerektiğinide bilmelisin ki bence bunu başarabilirsin.ekran başında diilsen belki 60daklık günlük haftalık oynıyabilirsin.sana çok işlem yaptırmayan sistem yazabilirsin yada bulabilirsin.
    ama demin yazdığımı bikaç kez okursan sana çok yardımcı olucaktır.hata yaptığını bilip onu değiştirmeyenler kaybeder.sen hatanı biliyosun, artık yapman gerekenide biliyosun.
    yanlış anlaşılmasın bu yazdıkların benide üzdü duyarsız kalmak istemedim.vobu bırakma demicem devam ette demicem ama hatanı düzeltmeye çalışırsan bence mükemmel olur.saygılar..

bugünkü gibi günlerde bazı nedenlerden dolayı yanlış yönde yakalananlar mutlaka olacaktır ve hep olmuşturda... önemli olan dediğin gibi eğer kişinin stratejisi doğrultusunda bir hata yapılmış ise bu hatadan ders çıkarılmalıdır... Böyle günler piyasanın hiç şakası olmadığının resmidir.. bu arada hoşgeldin bol kazançlar

5. The Following 3 Users Say Thank You to positive For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nedir yaw, işten ayrılalı bugün tam bir yıl oldu ve bir yıldır sürekli forumdayım... Bu süre zarfında senin mesajına benzer onlarca kişinin mesajını okudum ve bu insanlar zarar ederek piyasadan ayrıldı malesef Nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... Ve forum olarak bir çok kişi birbirine destek oluyor bilgi,tecrübe vs.. ile ama buna rağmen bu durumdayız...

1 yıl oldumu yaw.. zaman ne cabuk geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum malesef forumdaşlar olarak birbirimize desteğimizde yeterli olamıyor bazen ama ara verip dönenler cok daha donanımlı ve bilgili olarak dönebiliyor... kimsenin masada parası kalmasın... zaten yabancılar götürüyo malı gıcık oluyorum

7. The Following 7 Users Say Thank You to positive For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Para Babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz kardeşlerim,

Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
    Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.

Yarınki öngöörüme gelince;
    Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.

Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
    Nijeryadan sevgilerle....

Kaynak: http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/
    sevgili para babası önce avatarla işe başlayalım, birde yorumumuz olsun, makro cinsten, asparagas sağdan soldan, iktidara yakınlardan kabul deyil, kendine has, sana özgü, konu ot olmaksa, yani ağanın sulaması ile yeşereceksek bunu herkes yapar, çünkü sistem iyisiyle kötüsüyle herkeste zaten var, biz senin kafanı tanımak, düşüncelerini ne olursa olsun bilmek isteriz, bize lazım gelen bu, yorganı kaldır içine gir milletin üstünden çekme, bu forum +2000 puanı bilmez, nedenini öğrenmek ister, sorgular...........

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

9. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Barney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 yıl oldumu yaw.. zaman ne cabuk geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum malesef forumdaşlar olarak birbirimize desteğimizde yeterli olamıyor bazen ama ara verip dönenler cok daha donanımlı ve bilgili olarak dönebiliyor... kimsenin masada parası kalmasın... zaten yabancılar götürüyo malı gıcık oluyorum

Barney dostum,

Not artırım kararını ben verseydim,masadaki paraları yabancılara vermezdim kesinlike ...

Çok şeyleri şeyetmek istiyorumda şeyedemiyorum,şeyden dolayı...

Birgün nasılsa şeyolacak...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

11. The Following 5 Users Say Thank You to EMEKDAR For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    717
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    756
    Toplam Teşekkür
    262 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ERGEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barney dostum,

Not artırım kararını ben verseydim,masadaki paraları yabancılara vermezdim kesinlike ...

Çok haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim şimdi dahada gıcık oldum bu yabancı fonlara

13. The Following 5 Users Say Thank You to positive For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hep tam tersini gördüm. Hep bildim ben kazandım. Dipten longladım tepeden shortladım parayı kat kat katladım ütüledim kat izi bile bırakmadım kıvamında olup batıp gidenelr var. Bunalrın hakkından Gökjhan geliyordu. O da hemen şutlanıyor zaten. Bence burası o konuda dürüst. Batan itiraf edebiliyor.
    Valla Tolga yine aklımdan geçenleri yazmışsın Ben de tam bunu yazmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan... Dediklerinde çok haklısın... Normal hayatla sanal ortam çok farklı... Gerçek hayatta insanlarımız kazandıklarını pek anlatmaz (nazar değer, karşımdaki borç ister vs) ama forumlarda tam tersi söz konusu... 3 ay terste kalır, bozuk saat gibi bir kez haklı çıkar yeri göğü inletir ben bildim diye Sen forumlarda benden de çok eskisin, kimler geldi kimler geçti buralardan... Değişmeyen hep aynı isimler ama...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

15. The Following 4 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Tolga yine aklımdan geçenleri yazmışsın Ben de tam bunu yazmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan... Dediklerinde çok haklısın... Normal hayatla sanal ortam çok farklı... Gerçek hayatta insanlarımız kazandıklarını pek anlatmaz (nazar değer, karşımdaki borç ister vs) ama forumlarda tam tersi söz konusu... 3 ay terste kalır, bozuk saat gibi bir kez haklı çıkar yeri göğü inletir ben bildim diye Sen forumlarda benden de çok eskisin, kimler geldi kimler geçti buralardan... Değişmeyen hep aynı isimler ama...
    kimler geldi geçti bilmiyorum ama kim olursa olsun kazancıyla kaybıyla, onlar olmasaydı napardık acaba.tek başımıza işlem yapmak ne kadar zevk verirdi.dertlerimizi isyanlarımızı sevinçlerimizi kimlerle paylaşırdık.bizi anlıyan sadece bizler gibisi.Kaldıki forum bize farkında olmadan çok şey katıyo bence.tecrübemize diğerlerinin tecrübelerini katıyo ki bu müthiş bişey bence.iyiki var forumlar yoksa ne yapardık diye düşünmüyorum diil.çokmu duygusal konuştum

17. The Following 7 Users Say Thank You to Rooks For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gız..zarar ettim bugün..pelaya verdim 1000 point....aslında geri alırdım ama internette problem çıkttı..3den sonra bağlanamadım bi türlü..matrix dondu..hırsdan geberdim..üww..bunların gözü göz değil..ayuluk para etmiyo...
    çok kısa ve öz bir cevap yazıcak olursam sanırım sadece bu linki vermem yeterli olucaktır.http://www.matriksmobile.com/iphone/
    belki bu tarz sıkıntılarda yardımcı olabilir.ben şahsen sırf bu yüzden iphone almayı düşünüyorum en kısa zamanda.özellikle aralık ayı geçtiğimiz ağustos ayı gibi olursa

19. The Following 3 Users Say Thank You to Rooks For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

TTNEt de VINN olayına girmiş..hemide çok ucuz...amma 500 mb aylık kotası var ..üwww

http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109...ce_599_tlye_3g

21. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    293
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    704
    Toplam Teşekkür
    242 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TTNEt de VINN olayına girmiş..hemide çok ucuz...amma 500 mb aylık kotası var ..üwww

http://www.ttnet.com.tr/web/170-1109...ce_599_tlye_3g
    evet fiyatları baya iyi ama 500mb yetermi acaba araştırmak lazım.bende yatim artık içim dışım metastock oldu.geçen rüyama falan girdi sistem test ediyodum feci puanlar vermişti sevinerek uyanmıştım ne güzel meğersem rüyaymış
    yatay günleri sevmiyorum sevenide sevmiyorum

23. The Following 2 Users Say Thank You to Rooks For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)