Bardağın dolu tarafını gösterim hemenkendi hatanı görmen kadar güzel birşey olabilirmi sence bu hayatta? Ali Perşembe nin kitabının sanırım 4. cildinde kaybedenler listesi yapmış.yazını okuyunca bana bunu çağrıştırdı.listenin sonlarında tam olarak ne yazıyo söyliyemicem ama aklımda kalan şu: Hata yaptığını bilip bunu düzeltmek için uraşmıyanlar.. diye yazmıştı.hatalarını biliyosan yolunu değiştirmen gerektiğinide bilmelisin ki bence bunu başarabilirsin.ekran başında diilsen belki 60daklık günlük haftalık oynıyabilirsin.sana çok işlem yaptırmayan sistem yazabilirsin yada bulabilirsin.
ama demin yazdığımı bikaç kez okursan sana çok yardımcı olucaktır.hata yaptığını bilip onu değiştirmeyenler kaybeder.sen hatanı biliyosun, artık yapman gerekenide biliyosun.
yanlış anlaşılmasın bu yazdıkların benide üzdü duyarsız kalmak istemedim.vobu bırakma demicem devam ette demicem ama hatanı düzeltmeye çalışırsan bence mükemmel olur.saygılar..
bankaların geldığı fıyat sevıyesı onemlı
bankaları dah yukarı goturbılırler ama
şunu dıkkat çekmek ısterım
gelınen fıyat sevyelerı ıle yabancı bankların fıyatlarını kıyasaladığımızda
dıkkat edılemsı gerekn yerlerdeyız
gız..zarar ettim bugün..pelaya verdim 1000 point....aslında geri alırdım ama internette problem çıkttı..3den sonra bağlanamadım bi türlü..matrix dondu..hırsdan geberdim..üww..bunların gözü göz değil..ayuluk para etmiyo...
dubai bahane boğalık şahane
almak için bahane bunlar hep...
Duygulara hükmedemezsin...
Şimdi ismini açıklamak istemeyen bir forumdaş (enorton)zamanında bir mesaj göndermiş. O mesajdaki sistem 01.12.2009-11:00de 58,100den al vermiş ve hala uzunda. Bu akşamki uzlaşma 63,425 olduğun uzlaşma bazında +5,325 puan kar yazmış. KAç günde? 3 günde.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben hep tam tersini gördüm. Hep bildim ben kazandım. Dipten longladım tepeden shortladım parayı kat kat katladım ütüledim kat izi bile bırakmadım kıvamında olup batıp gidenelr var. Bunalrın hakkından Gökjhan geliyordu. O da hemen şutlanıyor zaten. Bence burası o konuda dürüst. Batan itiraf edebiliyor.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri