Sayfa 10594/13018 İlkİlk ... 95941009410494105441058410592105931059410595105961060410644106941109411594 ... SonSon
156216 sonuçtan 127.117 ile 127.128 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı yesilova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cengiz bey merhaba, stop emrini yanlış girmişim ,üç ay kadar uzak kalınca bazı şeyleri unutmuşum.Şartlı emir girmiştim.Lİmit 61.900 şart 61.900 şeklinde.Ama işlem gerçekleşmemiş ve hala kısada görünüyorum. Tabii okulda olduğum için gelişmelei de takip edemedim...Benim için bazen birşeyler yazarsan sevinirim ,iyi akşamlar...
    Cengiz Bey kim bilmiyoum ama ben TokoBa

Kısa için şart fiyat 61,900 işlem fiyatı piyasa koyun emir gerçekleşti gerçekleşmedi diye derdiniz olomasın en fazla 100 puan yukarıdan uzarsınız ama 1500 puan terste kalmamış olursunuz.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

2. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    Papazın Çayırı
    Teşekkür Teşekkür 
    44.228
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28.474
    Toplam Teşekkür
    8.404 Yazısı Teşekkür aldı

ekran izlemek trende ayak uyduramamanın baş sebebi bence..
    en azından benim için öyle..
    kısa periyotlarla işlem yapmakta bence 2. sebeptir..

4. The Following User Says Thank You to The Tatar For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir süredir yazamıyorum ama forumu takip etmeye çalışıyorum. Para kaybeden dostları okuyunca içim cız ediyor. Ben asla trendin tersine pozisyon taşımama prensibim nedeniyle para kaybetmedim ama tırtıkçılık huyum nedeniyle de trendden baştan sona faydalanamadım yine. Çıktım girdim çıktım girdim hep. Yine de halimden yakınamam.

enorton kardeş, daha önce de yazışmıştık macd ile ilgili, belki hatırlarsın ben çok severim bu indikatörü, o yüzden bu yazını görünce dayanamadım macd'nin yardımına koşayım dedim.

Bence 15dk'lık grafikteki macd performansını cımbızla çekip bu indikatör kötüdür demen haksızlık olmuş. Ekte de ben günlük grafiği cımbızla çekip aldım. Son 2,5 ay içinde günlük üzerinden macd 3 pozisyonda gözümle kabaca baktım tam 19.000 puan kazandırmış ve şu an itibari ile halen son poz açık ve kazandırmaya devam ediyor.

Nice emeklerle hazırlanmış ve bu forumda ekran görüntüleri yapıştırılan nice sistem var ki her programdan çıkan bu standart indikatörün performansının yanında halt etmiş.

Sen de şimdi gider başka bir zaman diliminden bir macd örneği verirsin orda da batırmıştır tabi ona bişey diyemem ama macd'ye laf edilince duramıyorum na'apayım... Zevkler renkler ve indikatörler tartışılmaz.
    FX200deki 26,12,9 değerlerine sahip macdin işlemleri aşağıdaki gibi:

63425 Long
    63150 Short
    63425 long
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

6. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı security Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ayu olarak ağzımın suları akıyor ama elleşmeyecem, çünkü bunlar haclı, bir bavul para getirdiler, ortamı kolladılar, fitc de düğmeye bastırdır, hedeflerini kestirmek zor, türkiyede sandal ülke salla salladığın kadar, o yüzden flatos devam,
    Paranın geldiği gün Babacanın IMF açıklamalarının olamsı ve ertesi gün de Fitchin iki kademe birden not arttırması çok doğal şeyler. Sakın ola manipülasyon var demeyin. Çünkü gelen paranın bunalrdan haberi yoktu tesadğüf bu ya Dubai krizinden korkup gelmişti bu para. Tabi yerseniz

8. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı AMON RA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav adamlar seçime girerken ülkeyi IMF ye mahkum etmedik diyecekler! Sırf bunu demek için bile imf işi olmaz babacan üfürdü ahanda bahanesi oldu!
    Ya da seçimden ümidi keserlerse sonrakji hükümete yüklü borç bırakmak için sın dakika golü atıp imzalyabilirler de.

10. 03.12.09, 23:29

Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    37
    Toplam Teşekkür
    16 Yazısı Teşekkür aldı

Aziz kardeşlerim,

Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
    Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.

Yarınki öngöörüme gelince;
    Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.

Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
    Nijeryadan sevgilerle....

Kaynak: http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/
    Burada yaptığım yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yaptığım yorumlar ve tavsiyeler size uymayabilir, yatırımlarınız mundar olabilir.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Para Babası For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar teminatı artırıyorlarsa bu vob yılsonunda 70.000 olacak demek ki..
    Buna da bir imza çakarım. Bahane oalrak da Moodys ve SPni,n nott arttırımalrını kulalanbilirler. Bunalr genelde birbirinden sonra yapaıyor bu işi.

14. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Para Babası Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz kardeşlerim,

Görüyorum ki çoğu kişi takım tutar gibi Short veya Long'dan vazgeçemiyor.
    Benim sistemim günlüktür, gün sonuna bikaç saat kala geçerim ekranın karşısına kapanmaya yakın sinyal gelrise geçerim o pozisyona. Stres yok, gün içi çarpılma yok. Ne pala denen hayali oyuncuya inanırım, ne piyasayla inatlaşırım. Aşağı indiği zaman niye aşağı indi demem, yukarı çıktığında niye arttı bu demem, parantez tuşuyla hayat verdiğim sistemim ne derse onu yaparım.

Yarınki öngöörüme gelince;
    Nijeryadaki Türk iş adamlarının yarın açacağı okulun Afrika borsalarını coşturacağını düşünüyorum. Açılışa bizzat bende katılacağım, ordaki insanlara VOB semineri vereceğim. Seminerin bitişinde Sertap Erenerin VOB şarkısınını seslendireciğim. Programın ardından çekilişle Ultra Süper sistemimi afrikalı bir genç ile paylaşacağım.

Tüm bu sebeplerden ötürü yarınki tahminim +2000.
    Nijeryadan sevgilerle....

Kaynak: http://www.trpress.com/nijerya-turk-nil-universitesi/
    Afrikalımısın buba sen.Konuşma tarzına birazda eski bir hocamızı çağrıştırdı Aziz buba.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

16. The Following User Says Thank You to V.O.B For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı Rooks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bardağın dolu tarafını gösterim hemen kendi hatanı görmen kadar güzel birşey olabilirmi sence bu hayatta? Ali Perşembe nin kitabının sanırım 4. cildinde kaybedenler listesi yapmış.yazını okuyunca bana bunu çağrıştırdı.listenin sonlarında tam olarak ne yazıyo söyliyemicem ama aklımda kalan şu: Hata yaptığını bilip bunu düzeltmek için uraşmıyanlar.. diye yazmıştı.hatalarını biliyosan yolunu değiştirmen gerektiğinide bilmelisin ki bence bunu başarabilirsin.ekran başında diilsen belki 60daklık günlük haftalık oynıyabilirsin.sana çok işlem yaptırmayan sistem yazabilirsin yada bulabilirsin.
    ama demin yazdığımı bikaç kez okursan sana çok yardımcı olucaktır.hata yaptığını bilip onu değiştirmeyenler kaybeder.sen hatanı biliyosun, artık yapman gerekenide biliyosun.
    yanlış anlaşılmasın bu yazdıkların benide üzdü duyarsız kalmak istemedim.vobu bırakma demicem devam ette demicem ama hatanı düzeltmeye çalışırsan bence mükemmel olur.saygılar..
    Madde 11- Ankete katılanalrın %45i kendielrni bu işte başarılı görmüyor ve bunu değiştirmek için davranış biçimlerinde düzeltme yapmayı düşünmüyor.

Yani inatla bildiğini okumaya devam ediyor.

18. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

HAdiiyn iyi geceler cümleten...
    Sağlığınıza dikkat edin benim gibi ayu gribi olmayın.
    Doktor grip teşhisi koydu ama cinsini söylemedi allahtan kusma ve ishal görülmeden atlattım. Dimekki domuz değilmiş. At gribi de Kanadadan gelemediğine göre ayu gribidir herhalde sanırsam galiba...

20. The Following 6 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HAdiiyn iyi geceler cümleten...
    Sağlığınıza dikkat edin benim gibi ayu gribi olmayın.
    Doktor grip teşhisi koydu ama cinsini söylemedi allahtan kusma ve ishal görülmeden atlattım. Dimekki domuz değilmiş. At gribi de Kanadadan gelemediğine göre ayu gribidir herhalde sanırsam galiba...
    kESİMN NİJERYA GRİBİDİR PARA BUBASI GETİRMİŞTİR.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

geberdi dow..flatım ama..ayulara eyü gelecek..hehe..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)