yırtılacak piyasa nasıl bi zorlama bu boyle) kekek aga daha cok var 58000 e anca yarın + gapla gelırsın sen oraya... baska da bi numaran yok zaten **
haysiyetsiz , ahlaksız bir dombili oldugunu dusunmeye basladim , hani şu sezercik filmlerindeki sıpayı alıp kamcılayacak eleman gibi...![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
5 dkda bkk yapmasın bunlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vay be a*..... üvv,,,de üv
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
momentum özünde bir harekettit, devinimdir, yerinde duramaz, o bile taş kesti, ne savundular be vay a*.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ya inanmıyorum haclılardan önce koştular savunmaya, pes be
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri