925 üzerinde flat veya long düşünürüm...925 altında geceye şortşayne dondiale
925 üzerinde flat veya long düşünürüm...925 altında geceye şortşayne dondiale
BANGA mühim
Dolar diyorki, yalancısınız siz, adamlara helal olsun, her şeye rağmen bravo,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tırstım 725 filat..+150 daha
BANGA mühim
Shortum gururluyum, dolardan furuyom, arkama yaslandım, biramı yudumloyom,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kimsecikler bakmıyor buraya adamlar sallıyıp duruyor ahlaksızlar banane ben kısayım 58200 den![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
tırsmadım 775 şort
BANGA mühim
eğer dow parite zart zurt teptiğinde, biz de tepersek...
asıl cümbüş o zaman olur...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ben terminali alalı 1 ay oldu da ... Takip ediyordumda uzun zamandır bu kadar anlık takip edemiyordum.
Bu manipulasyonlar devamlı oluyor mu_?
dün akşam tırsımıyordum şort kalırken, bizde dj de günün en yükseğindeydi..ama şimdi durum farklı her an flatabilirmm
BANGA mühim
kapadık 57800 den![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
vay a*......, hay allah.....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri