fxci...
ben agzımı bozmadan bu deyyuza söyle su makası kapasın...karımızı alıp gidelim...
yoksa bunu YATIRIMCI yaparım....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
vay annasını.... ülem pela maliyetten flatletcen gibime geleyor.... sanki
kır zincirlerini büe yuvarlan işte 61500 e açtım gollarımı bekleyorum seni gayri ...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu kadar direndigine göre...bu kadar filan açtıgına göre....bu kötü göçecek...
guzum yuaw ben hayatımda makasa bakmadım daha..........hatta spot felam kapalı yanı bakmam kac dıye................... hayatımda demeyem yalan olmasın ılk basladıgımda bakardımemme uzun zamandır sadece vop grafınla bekarım.....
makasa bakınca amigodalağım korkuyorehat poz alamayorum gayri ....
benim misarifim geldi...spotu yukarı basarken vob u asagı basarsa...hedef yerin dibi demektir....shortlarımı tutacagım...stopum 500 puanda....
62450 ve 62325 cortlar 61950den flatos savol pelam
62050 long stopum yakın gayrimuhtemelen seans sonu kaparım
![]()
poz belli .. avatar belli .. crashhhh scenario live ... rally scenario exxxx .....
2013,00
jani nasıl geçti bugün.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri