mozkan Nickli Üyeden Alıntı
metastock çok hantaldır, özelikle kodlama konusunda beş para etmez, geçenlerde linkini verdiğim market analyst e bakınız, olmadı mt4 e bakınız o da olmadı ise tradestation a bakınız, yemişim metastocku,
hani kuyruk yağı yemeye alışan yurdum insanı için ilk margarin olan sana ne ise, programlar arasında da metastok odur.
not: ms 11 aramam çıkardıkları bir sistemi zaten kullanıyor olmamdandır, belki farklı bir şey görürüm arayışı özetle.
iyi diyon hoş diyon dediklerine de katılıyorum metastock hantal gerçekten.kabul AMA bu saydığın programların hiçbirisine VOB datası okutamıyorsun.MT4 e manuel okutulduğunu biliyorum o da eziyet.onunla mı uğraşacaksın yoksa trade mi edeceksin? market analyst,tradestation bize tamamiyle yabancı zaten.
yurtdışında manyak manyak programlar var.ama bizde hiçbir işe yaramaz.en azından şimdilik.
içeriğini bilmiyorum mesela sadece adını duydum NINJA TRADER
NEUROSHELL TRADER, REAL TRADERS v.s.ama ben tanıdğım hiç kimsenin bunları kullandığını duymadım en azından bizim piyasamız için.NİYE? çünkü VOB datası okutma imkanın yok.ben kendi piyasamda kullanamayacak olduktan sonra ben naapıym o programı?
el mahkum METASTOCK, MATRİKS o zaman deel mi?
+ parantez kullanma imkanı varsa ama aylık data ücreti bilmem kaçbin USD ise yine bir işe yaramaz.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (30.09.09 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri