Sayfa 9246/13018 İlkİlk ... 8246874691469196923692449245924692479248925692969346974610246 ... SonSon
156216 sonuçtan 110.941 ile 110.952 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi siz daha önceki bir yazınızda Matrikste tespit ettiğiniz çok önemli bir bug dan bahsetmiştiniz, bu bug giderildi mi? Ve de bu bug neydi?
    Bug'u anlatmak çok uzun, özetle örnegin
    IF(C<REF(C,-5),HHV(C,-8),LLV(C,-8)) gibi bir ifade de, abuk ve her seferinde değişen sonuçlar veriyor idi. 2.6.8'de düzeltildi. Ancak yine böyle bir problemin olduğunu ispatlamak için (Matriks'e) kafayı yedik. (Sidabumi ile ben)

Hala Bug'lar var ama tam nedenini bulamıyorum. Astatinde de geçenlerde 1-2 defa yaşamıştı. Sistem Sat diyor. Bir iki bar sonra Sat sinyali kayboluyor gibi. 3-4 ayda 2-3 defa oluyor. Artık kabullendim. Sonuçta matriks de benim tek veri kaynağım değil.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

2. The Following 2 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

şuna bakın içler acısı bir durum bence.benim oğlum 3 yaşında daha 1 kere bile PC de oyun oynatmadım.çok nadiren (ayda 1 bilemedin 2 kere) yanıma oturtup hayvan resimlerine falan baktırıyorum.

PC oyunlarına kesinlikle karşıyım helede küçük çocukların oynamasına.

sulu boya yapsın, boyama yapsın, oyun hamuru ile oynasın v.s.

PC oyunu rezalet birşey.siz siz olun küçük çocuklarınıza oynatmayın.bazı aileler erken yaşta çocuğun PC kullanmayı öğrenmesini marifet sanıyor.oysa çocuk orada PC kullanmayı falan öğrenmiyor.kafayı sıyırıyor ekran başında.

http://webtv.hurriyet.com.tr/default...9&hid=12590862
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Yine muhabbeti fazla uzattım. Sabah 3 toplantı beni bekler.
    Uyku zamanı.

İyi geceler.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

6. The Following 3 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metastock professional adı üstünde de professional.matriks resmen bunun taklidi.yurdum insanı işte özgünlük yok.geçir kılıfı giydir gitsin.metastockta tek problem bizim ülke borsasını adam yerine koyup veri sağlamıyorlar.

gerçi en son sürümde bu varmış ama spot bize yaramaz bize anlık VOB datası lazım.o da gelirse matriksin yüzüne bakan olmaz.

matrikste ancak bu sazan abinin dediğini yaparsa 1 dk lık veri olayını onunla ayakta kalır.

keşke metastock 1 dk lık veride sağlasa.MSDownloader üzerinden yapma imkanı filan olsaydı keşke.
    metastock çok hantaldır, özelikle kodlama konusunda beş para etmez, geçenlerde linkini verdiğim market analyst e bakınız, olmadı mt4 e bakınız o da olmadı ise tradestation a bakınız, yemişim metastocku,
    hani kuyruk yağı yemeye alışan yurdum insanı için ilk margarin olan sana ne ise, programlar arasında da metastok odur.

not: ms 11 aramam çıkardıkları bir sistemi zaten kullanıyor olmamdandır, belki farklı bir şey görürüm arayışı özetle.

8. The Following User Says Thank You to mozkan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    metastock çok hantaldır, özelikle kodlama konusunda beş para etmez, geçenlerde linkini verdiğim market analyst e bakınız, olmadı mt4 e bakınız o da olmadı ise tradestation a bakınız, yemişim metastocku,
    hani kuyruk yağı yemeye alışan yurdum insanı için ilk margarin olan sana ne ise, programlar arasında da metastok odur.

not: ms 11 aramam çıkardıkları bir sistemi zaten kullanıyor olmamdandır, belki farklı bir şey görürüm arayışı özetle.

iyi diyon hoş diyon dediklerine de katılıyorum metastock hantal gerçekten.kabul AMA bu saydığın programların hiçbirisine VOB datası okutamıyorsun.MT4 e manuel okutulduğunu biliyorum o da eziyet.onunla mı uğraşacaksın yoksa trade mi edeceksin? market analyst,tradestation bize tamamiyle yabancı zaten.

yurtdışında manyak manyak programlar var.ama bizde hiçbir işe yaramaz.en azından şimdilik.

içeriğini bilmiyorum mesela sadece adını duydum NINJA TRADER
    NEUROSHELL TRADER, REAL TRADERS v.s.ama ben tanıdğım hiç kimsenin bunları kullandığını duymadım en azından bizim piyasamız için.NİYE? çünkü VOB datası okutma imkanın yok.ben kendi piyasamda kullanamayacak olduktan sonra ben naapıym o programı?

el mahkum METASTOCK, MATRİKS o zaman deel mi?

+ parantez kullanma imkanı varsa ama aylık data ücreti bilmem kaçbin USD ise yine bir işe yaramaz.
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (30.09.09 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

10. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine muhabbeti fazla uzattım. Sabah 3 toplantı beni bekler.
    Uyku zamanı.

İyi geceler.
    İyi geceler abi, teşekkürler...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

şuna bakın içler acısı bir durum bence.benim oğlum 3 yaşında daha 1 kere bile PC de oyun oynatmadım.çok nadiren (ayda 1 bilemedin 2 kere) yanıma oturtup hayvan resimlerine falan baktırıyorum.
    Videoyu izledim, öncelikle o bayanın da çocuğun da psikolojik tedaviye ihtiyacı var... Bunu cidden söylüyorum... Bu travmanın sebebi bilgisayar mıdır bilemiyorum, başka nedenler de olabilir...

Ben oyunların çocuklar için zararlı olduğunu düşünmüyorum aksine, hayalgücüne ve zekasına katkısı olduğuna inanıyorum... Ancak süre ve hangi oyun çok önemli... Çocuk sırf başımdan gitsin diye bilgisayara mahkum edilirse, sokağa çıkmazsa, arkadaşı olmazsa vs. sorunlar büyür gider...

Günümüzde bakıyorum sokaklar bomboş, çocuklara evlere hapis... Ben küçükken eve girmezdim, bisikletimle istanbul anadolu yakasının gezmediğim yeri yoktu... dayak da yedim, dövdüm de, haksızlığa da uğradım, haksızlık da yaptım, kaçtım, koştum, futbol,basketbol, misket,seksek vs. oynadım... Günümüzde hangi çocuk bunu yapabiliyor? Hangi anne baba izin veriyor? Ya kaçırılırsa, ya araba çarparsa falan... Geç tv nin ya da bilgisayarın başına robot gibi büyü...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

13. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

iyi diyon hoş diyon dediklerine de katılıyorum metastock hantal gerçekten.kabul AMA bu saydığın programların hiçbirisine VOB datası okutamıyorsun.MT4 e manuel okutulduğunu biliyorum o da eziyet.onunla mı uğraşacaksın yoksa trade mi edeceksin? market analyst,tradestation bize tamamiyle yabancı zaten.

yurtdışında manyak manyak programlar var.ama bizde hiçbir işe yaramaz.en azından şimdilik.

içeriğini bilmiyorum mesela sadece adını duydum NINJA TRADER
    NEUROSHELL TRADER, REAL TRADERS v.s.ama ben tanıdğım hiç kimsenin bunları kullandığını duymadım en azından bizim piyasamız için.NİYE? çünkü VOB datası okutma imkanın yok.ben kendi piyasamda kullanamayacak olduktan sonra ben naapıym o programı?

el mahkum METASTOCK, MATRİKS o zaman deel mi?
    şimdi sırayla cevap vereyim
    market analyst e vob datasını okuttum, öbür pc yi açınca resim yollarım
    ninja trader işi biraz karışıktır, şöyleki forex ve future işi yapan bazı brokerlar özelikle ecn iseler mt4 sunmazlar ve grafik programlarını pek önemsemezler ve oto al sat yapan ea lara izin vermezler, burada ninja trader ile anlaşıp brokerından gelen datayı ninjada grafiğe çevirip ninja üzerinden manuel olarak ea (uzman danışman, sistem) ile emir iletebilirsiniz, bir nevi bizim e broker gibi düşünebilrisin, bende vardır ninja ama kullanmıyorum. İkinci kısım piyasa dediğimiz vob dan mı ibaret seyyah. Açılın yurtdışına sistemlerinizi çöpe atma sürenizin ne kadar kısa olduğunu keşfedin.
    Konu mozkan tarafından (01.10.09 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum,

Benim favori periyodum 20 dk metastock'da ne yazıkki inşa edilemiyor. Ediyor gibi yapıyor , emme gandırıklıyor. (O-H-L-C) çok farklı değerler oluyor.

Diğer açılardan bir de JErfin'in bugün kafayı yediği gün içi veri aktarma çözülürse, ilgileneceğiz.

Ancak sistemlerimin geçmişe dönük testlerinde , senin verilerin acaip işe yarayacak. Yalnız 20 dk'lık hariç.
    sadece 5 dklıkta işe yara belki bir de 10 dklıkta yarar 15 dklıkta da sapıtıyor.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

16. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ....İkinci kısım piyasa dediğimiz vob dan mı ibaret seyyah. Açılın yurtdışına sistemlerinizi çöpe atma sürenizin ne kadar kısa olduğunu keşfedin.
    değil ama LEVERAGE korkunçtur diğer piyasalarda (FX v.s.) nabeeer?

1:100, 1:200, 1:400 kaldıraç ne demektir abi?

VOB yeter diğerleri ağırdır.

VOB ta düzgün çalışan bir 5 -15 dk lık sistem yeter bize.sağdan sağdan yavaş yavaş gidelim abi.değil mi?
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (01.10.09 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
    - - - -

18. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

değil ama LEVERAGE korkunçtur diğer piyasalarda (FX v.s.) nabeeer?

1:100, 1:200, 1:400 kaldıraç ne demektir abi?

VOB yeter diğerleri ağırdır.
    ne korkuyorsun seyyah, 1000 doların olsun 10 tane usdchf alırsan kaldıraçın 1/100 dür, 1 tane alırsan kaldıraçın 1/10 dur, hesap aynı
    dip not: 1/1 kaldıraçla hesap açanda vardır 1/500 ile hesap açanda

20. The Following User Says Thank You to mozkan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

neyse girer birisi batıverir, parayı falan kaptırır vebal almayalım, herkes bildiğini yapsın der ben kaçarım.

22. The Following 4 Users Say Thank You to mozkan For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)