ula düş ** daa ya...şimdi bide abd verisi var dimi 17:00..way**
BANGA mühim
Pala hala direniyor. Sazan hala flat. Ama actiona çok az kaldı.
Bafi ? (Yoksa , Buffy the vampire slayer'daki Buffy mi ?)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
http://www.ensonhaber.com/medya/2309...e-dokunan.html
Demokrasi hepimize lazım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Çıkamadım veri yüzünden , gahretmesin.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ALOOOOOOOO...selçuklu ne seçtiriyon tavuk mu seçtiriyon..bu resimleri kim servis etti sana bakayım..geçen benimde foruma sınırlı olarak koyduğum en güzide birliklerimin resimleri bunlar...şşş...alooo...benim onlar benim..vob da 1000 kontrat batırıırm..bunların birini bile vermem..şşşşş
BANGA mühim
bu aga hakıkaten seref yoksunu .. ısıtıp ısıtıp aynı seylerle yuakrı assa yapıp mılletı bezdırıyo amacı yukarı cıkarmak bısuru veri geldi hala dusurmuyo.. yukseltmıyoda..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
işte spekülatif borsa bu olsa gerek gömülmedi bile şikayet etmek lazım bu vatanı soyan hainleri
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
marasal...
derhal celcukiyi divanı harbe verelim....bütün gacıları esir almış...bize birini bile göstermedi....
talanda...nıkıslık...cimrilik ve aç gözlülügün cezası...idamdır...ipini gacılar çeksin...
demir i yargıç yapalım....saniyesinde asar...ha ha ha
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri