Ahaaa, sarkıyolan harbiden bu ayarsız vob, py nin faz' ımı bozuldu yoksam
Ama şimdikten sonna yokarı devam ederük anadınmı![]()
Ahaaa, sarkıyolan harbiden bu ayarsız vob, py nin faz' ımı bozuldu yoksam
Ama şimdikten sonna yokarı devam ederük anadınmı![]()
sakın sevinmeyin...aglaşmaya ve bedduaya devam...***** kacacak....
senmisin trenden atlayan mal gibi kaldım .........qqqqq verisini bir kerede doğru bilelim ya poz dan çıkmasam direks 62,000 çıktığım anda 60800 yuh .......qqqqq 250 puanı aldık giden 250 ye mal gibi bakakaldık alınada satınada emi Pala
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
ağa akıllı ol dedi ben gene kısa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Elime verdi pala v..725 den stoplattırdı bide shortlarınıda bıraktı iyi mi..Abi demistim zaten ben karamsar adamım benden longcu olmaz diye..hay a.q..gitti sabahki kar..simdide yukarı gider..isin kotu tarafı 61300 den shortlamıssın be oglum cebinede önceden koymussun 1000 puanı ne kıprasıyorsun...bütün nesem gitti valla..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
verenler sizi gidi sizi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
60600 pleaseee desteğe gelsin longlayayım bari 775 de bi halt yokki ne zükü.e durdu burda gene short açtırıyor cenabet pala
Pala veriyle beraber short açanları çok sever benden demesi yurt dışını eksi gören veriye bakan short açar palada onlara atlar kitapsız palaaaa
Konu stonhand tarafından (25.09.09 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.
Burada yazdıklarım al,sat,tut yada yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri