Sn Larossian geçmiş olsun.
Sn Larossian geçmiş olsun.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yaw sevgili larossian, dün gece benim mesajdan hemen sonra çıktım, sonraki mesaj da seninmiş, kaza geçirmişsin.
abicim büyük geçmiş olsun.
daima söylerim, her insan, kendisine veya bir başkasına zarar vermeyecek bir kaza yapmalıdır.
bu tür bir kaza yapmış 1 yıllık bir şoför, 20 sene boyunca araba kullanmış ama hiç kaza yapmamış şoföre tecrübe konusunda 10 basar.
büyük geçmiş olsun. ama dün ile bugün arasında araba kullanışında ne kadar fark ettiğine sen bile inanamayacaksın. bu da iyi tarafı...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
mesajları ancak görebildim larossian abi geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
beklediğimden dha ciddi satış geldi. olası ilk tepkide short olmak üzere longum. gözüme 43850 yi kestirdim shortlamak için.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Larossian kardeşim geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur.
Rusyada shortlamak varmış...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yahu marbaşçı bi defol git ya
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yok ayda bir dükkanının camlarını kıracaksın geceleri..bir arkadaş vardı, bisiklet kullanmayı öğrenirken yolda duramadı ve bir amcaya çarptı..beraber yuvarlandılar... sonra adam buna çok temiz bir sopa çekti...sonra bir süre geçti..baktım bizimki amcaya habire yalanıyo..abi çok özür dilerim.. abi yardım lazımmı falan işlerdi gibi..hiç anlamazdım niye böyle davrandığını..aradan 2 yıl falan geçmişti...haber aldıkki o amcanın evinin camları ayda bir geceleri taşlanıp kırılıyo.... bir gün bu konuyu laflıyorduk elemanla..bak dedim senin adamın evini böyle böyle yapıyormuş birileri... hayatımda gördüğüm en pis sırıtışlardan birini atıp, heeee öyle yapıyorlarmış dedi .... çocuk kendinden şüphe edilmemesini sağlayacak şekilde adamla arayı ısıtıp 2 yıl sabredip, sonra alıyor intikamını yani..intikam almak isteyene yol çok
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri