İrdelemesini yapıyorumda kendime birşey olsa inan hiç üzülmemde karşıdan gelen birisine zarar verseydim ömür boyu vicdan azabı çekerdim çünkü 1988 yılında 31 yaşında abimi ve 4 yaşında erkek yeğenimi böyla bir kazada kaybettim.Büyük Rabbim sayesinde hiç kimseye en ufak bir zarar vermeden atlattım.Bir süre daha etkisi üzerimde kalacaktır.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Başınız sağolsun, mekanları cennet olsun. Ben de 5 yaşımda trafik kazası geçirdim. 70 gün hastanede yattım. 4 ay yürüyemedim. Bana çarpan adam olay gecesi polislere rüşvet verdiği için olaydan yırttı. Hem de mahallemdeki fırıncıydı. Her zaman söylüyorum, bu ülkenin en büyük sorunu trafik. Daha 2 gün önce ankarada yeni mezun üniversite öğrencilerini toprağa verdik4 yanımız denizlerle çevrili ama yük taşımacılığının %90 ı karayolu ile yapılıyor. Demir yolu desen yok. Hava yoluyla daha yeni tanışıyoruz. Seçimlerde bakarım partilerin programlarında trafikle ilgili bir çözüm var mı diye ama hep boş umut benimkisi. Bir adam öldürceksen gidip sıkacağına, git arabayla ez. Bir ay sonra çıkarsın...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Dünya Bankası'nın birçok ülke için büyüme beklentilerini aşağıya çekmesinin ardından dün Avrupa'da başlayan satış eğilimi ABD borsalarının ardından bu sabah Asya'da da devam ediyor. Asya borsalarında endekslerde genelde % 3 civarında kayıplar var.
Günaydın,
23 Haziran Salı "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER GfK Tüketici Güven Anketi (Tem) 9:10 2,5 2,5 Yüksek
GER PMI İmalat Endeksi (Haz) 10:30 41 39,6 Yüksek
GER PMI Hizmet Endeksi (Haz) 10:30 46 45,2 Yüksek
EUR PMI İmalat Endeksi (Haz) 11:00 42,1 40,7 Yüksek
EUR PMI Hizmet Endeksi (Haz) 11:00 45,6 44,8 Yüksek
GBP BBA Konut Kredileri (May) 11:30 29000 27685 Yüksek
EUR OECD Ekonomik Beklentileri (May) 12:00 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (May) 17:00 4,80Mlyn 4,68Mlyn Yüksek
USD Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Nis) 17:00 -%0,3 -%1,1 Yüksek
USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:00 4 Yüksek
USD Obama'nın Konuşması 19:30 Yüksek
USD 2 Yıllık tahvil ihalesi sonuçları 20:00 Yüksek
USD Hazine Yetkililerinin Yapacakları Açıklamalar 22:10 Yüksek
Bazı Bilançolar
Oracle (ORCL) 0.44$ (Kapanış sonrası)
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Turizm Bakanlığı Mayıs ayı yabancı ziyaretçi sayısını açıklayacak (10:00)
TCMB Haziran ayı Reel Kesim Güven Endeksi'ni açıklayacak (17:00)
Hazine 20 ay vadeli ay vadeli TL cinsi iskontolu tahvilin yeniden ihraç edecek
Hazine 4 yıl vadeli TL cinsi sabit kuponlu tahvilin yeniden ihraç edecek.
Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future
IMKB:8364
VOB: 8375
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Sn Larossian sizin icin gecmiş olsun ALLAH beterinden saklasın Abiniz ve yeğeniniz icin de Mekanları CENNET olsun demekten başka bir şey elimizden gelmiyor .1983 senesinde bende bir köy yolunda kaza yapmıştım Bir TAY önüme fırladı gece vakti göremedim ve carptım zavallı hayvan öldü tabii .Sonra yaklaşık 3 yıl araba kullanamadım ne zaman direksiyona gecsem hep aklıma kaza anı ve yaşlı bir kadın,hamile bir kadın,kücük cocuk gelir di sanki onlara carpardım .Kendimi cok zorlardım direksiyona cıkardım basardım basardım bakardımki arabada sürat 30 km .Bu psikolojşiyi atmam 3 yıl falan sürdü ALLAH kolaylık versin size Büyük gecmiş olsun yinede Bunları niye yazdım Eğer zorlanırsanız Psikolojik yardım alın uzmanından cekinmeyin cünkü Vicdan sahibi insanlar kolay atlatamıyor böyle şeyleri (Gerci sizde ölü ve yaralı yok )Tekrar gecmiş olsun
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
herkese hayırlı sabahlar
bugün vobun açılışda min 43850 yi görüp oradan tepki vereceğini düşünüyorum. eğer 43850 aşağı kırılırsa tepkide gelinecek yer yine 43850 olur.yani 43850 SL olmalı.
senaryo1: 43850-->44250-->43500
senaryo2: 43650-->43850-->43300 bu senaryo calısırsa hedef bu hafta, haftalık yorumumda söylediğim 41600 olur.
herkese bol kazançlar dilerim
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Yahoo faynensin flaş başlıklarına bugünkü öneri bende...
"bears back as dirty and angry with their nails"
gedik açılışda 100 300 puan düşüş bekliyor..bu günlerde dünyanın en az düşen borsasıyız..peh..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri