işler hepten karışık...
NEELY ciler ağustos tepesine X diyor ve aşağı Y sayıyorlar bu çıkışta Y nin alt dereceli b si...yani bittiği vakit aşağı Y.c gelecek.imkb ve dolayısı ile vob için yeni DİP.
sistemle oynamak lazım bence yoksa X-B-4 derken tavuk gibi üterler ateşin üstünde![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
2 haftalık senaryom. ya tutarsa.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Elliota bakarsanız yakar adamı, dün saydırıyorum y dalgası bugün saydırıyorum 4 bitmiş 5e gidiyor.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Bu Elliiott beni bugüne kadar hiç terse yatıramadı.
Çünkü anlamadığımdan bakmıyorum bile![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
- - - -
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri