Farklı dizinlere kaydetmek daha faydalı olur. Böylece yeni veriler ile eski veriler karışmamış ve olur ve aşağıdaki şekilde birleştirme yapabilirsiniz.
Aşağıdaki veriler de 24.09.2007 ile 25.03.2008 arasına ait. Bunun üstüne eklemek için Mergew kısmından bunu sağa yenielri sola alıyorsunuz ve yukarıdak iresimde anlatılanları yapınca tamam.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
herkese selam bol kazançlar diliyorum endeksle ilgili önümüzdeki günler için tahminde bulunmak istiyorum haziranın ilk haftasıçok önemli bir fibonacci trend dönüş zamanına geliyor 2 endeksin son görüntüsü yükselen bir takoz görüntüsünü andırıyor
3 general motors dan gelebilecek olası bir iflaskararı düşüşün pimini çekebilir bunları alt alta koyunca haziranın ilk haftasından itibaren şortları yavaş yavaş giymemiz gerektigi düşüncesi bende agır basıyor
düşüş trendinin bittiğini kabul etmek mi gerekiyo
trend çizmeye çalıştım
hatası varsa düzeltelim
düşüş trendinin bittiğini kabul etmek mi gerekiyo
trend çizmeye çalıştım
hatası varsa düzeltelim
![]()
truvadostum düşüş trendinin bittigi degil aksine elliot dalga teorisine göre trendin aksi yönünde ilerleyen 4 numaralı yukarı düzelt me dalgasının bitmek üzere ya da en geç bir hafta on günlük süresinin kaldıgın zannediyorum sonrayıkıcı 5 numaralı aşagı dalganın gelecegi altı yedi aylık bir süre de de yeni diplerin konuşulmaya başlanacagına inanıyorum tabi yanılma payımız da olabilirama benim düşüncem bu yönde paylaşmak istedim
Finnet kullanan varmı?
Konu Larossıan tarafından (24.05.09 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri