Çok Uzman
kabus kobar...şaka
Bu arada gözden kaçmasın. Gold 920 üzerinde kapanması ile tekniği çok olumlu olacak. İlk grafikte 5-20-60-100 ve 200 Moving Average üzerinde..
İkinci grafikte yatayda düzeltme formasyonunu tamamlamak üzere.
Üçüncü grafikte +DI - DI yı kestikten sonra ADX de yukarı yöneldi. Oldukça önemli bir noktadayız..
Son olarak göstergeler. MACD, Talep Index olumlu. RSI ise yukarı için güven veriyor..
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Filmin sonunda yazılar çıkınca herkes sinema salonunu tek eder. Bazı filmler vardır bittiğinde aslında bitmemiştir. Sonuna kadar bekelndiğinde sürprizlere gebedir. Yazılar bittikten sonra bir kaç sahne daha oynar ve genellikle filmin devamının çekileceğini izleyiciye müjdeler. Aklıma ilk gelenelr X Men ve Max Payne. Bazı arkadaşalr yazıları görünce film bitti sanıp salonu terk ediyor ama sonunu beklemeyi bir türlü beceremiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ahada artıya geçti DJI...yidik ayvayı...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Seans sonu vobu tuttular.Hadi ben kaçar kendinize iyi bakın hakkım hepinize full helal.Görüşmek üzere.Sizde edin.Selametle.Yükselecez gibi.Yarın sizin saatle öğlen gibi girerim bye.
Konu fXci tarafından (12.05.09 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
[QUOTE=fXci;112013]O gınrızı hortumu goruyonnu
Bu hortum yarın bize bişeyler yapmasın FXCİ başımıza iş almasın.
Ulan ne yaman dow'muş geberesice dow!...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri