Şelalenin etrafında kurtarma ekipleri helikopterlerle düşenleri kurtarıyor. Ayuların önce helikopterlere çare bulması gerekiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Abi boşver piyasayı, IMFi, uyumsuzluğu, haberleri vs. Sistemin var mı? Var. Performansı güzel mi? güzel. Sen beğeniyor musun? Beğeniyorsun. Kapat gözünü ve uygula gelen giden sinyali. Haber vs deyip uyanıklık edip sistemden koaprsan ay sonunda pişman olursun zaten. Sistemcilerin çoğu bu yüzden sistem performasını portföylerine yansıtamıyorlar. Zarar mı var olsun. Hep kar olmaz. Hiç gol yemeden şampiyon olunmaz.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Full short.600
Çok Uzman
Herkese merhaba dünkü kısaları bugün 40825 den longa cevirdim. Long devam...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
astatin günü 450 puan zararla kapatır![]()
bugün veri var mı?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Full long.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri