41 bin üstünü sağlama aldılar gibi son hareketle ?
future lardaki gerilemelere tepki sınırlı kaldı ve günün yükseğine yaklaştık yeniden..
41 bin üstünü sağlama aldılar gibi son hareketle ?
future lardaki gerilemelere tepki sınırlı kaldı ve günün yükseğine yaklaştık yeniden..
Koç hol falan delirdi.Artacaz.
Sanki bana ev hediye etmek için düştük de şimdi geri çıkıyoruz.Öncekini de işyatırım hediye etmişti.Bu sefer de tatili bedavaya getirtcekler.
42150 olacak sanki
ANNA ZIESTENOVA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
sabah 40.650 den AL veren sistemim hala AL da bekliyor...bende LONG ta bekliyorum.nereye kadar gider bilmiyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günlük yeni yüksek yaparak 41700 çanağı kapandı..
2.denemede üstünde kalabilecekmiyiz bakalım ?
![]()
ağbey sen yahında UZUN nedir KISA nedir unutacaksın.hatta platforumu kullanmayı unutacaksın.IMF yi bekliyorsan daha çok beklersin abi.o iş çok uzayacak bence.ve sonunda da 20/30 milyar USD alınır en fazla.rte esnek kredi hattı işine yanaşmıyor.bu da yüksek meblağlı borçlanmayı istemiyor demek.faizi falan korkunçmuş onun.
hastayım yafu bu smiley e![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (12.05.09 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
41700 direnç olarak çalışmaya devam ediyor..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri