Bugün düşüş GM deki haber yüzünden geldi ama asıl darbeyi amerikadaki bankalar aldı. Piyasa asıl bankalardan kötü bir haber bekliyor gibi. Oysa obama hepsine çuvalla destek verdi
Live long and prosper
uzun zamandır söylüyorum ben.. hatta geçen yıl bunun tartışması da yapılmıştı bu forumda, eskiler bilir.. 2001 de nasıl küçük bankalar tuz-buz olduysa, bu krizde de küçük aracı kurumlar dağılacak, bitecek.. çok fazla batan aracı kurum olacak.. sonradan ah vah demektense paranızı güvenli kurumda tutun..
yüksek faize aldanıp da paralarını küçük bankalara yatıranlar perişan oldu 2001'de.. komisyon cazibesine kapılıp da güvenmediğiniz kurumda durmayın derim..
Konu jerfin tarafından (06.03.09 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.
Jelibon altın düşüşü tamamladı mı yoksa 880 bekliyormusun halen?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
dolar gece gece yukarlarda gezintiye çıkmış, piyasa kapandı zaten 1,763 olduydu, şimdi 1,785 lerde..
Aceba diyorum MB nin umurundamı? ne dersiniz? MB müdahale etme gereği duyarmı?
Yarının merak ettiğim olay bu, aceba sabahtan çakarmı dolara?
Ne dersiniz? fikri olan varmı? beyin fırtınası yapalım azıcık ya, paslancaz bu gidişlen...yaklaşık 6 saat bişey düşünmemişimsaygılar...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri