vay anasını...enteresan bi gün oluyor.
günü yeşil kapatmak iyice hayal oldu.![]()
vay anasını...enteresan bi gün oluyor.
günü yeşil kapatmak iyice hayal oldu.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
698xx yerelerindeyken o grafı gönderdim 1000 pıvan düşmesinin sebebi 687xx yeresinin çekim kuvvetiydi...
hareket hızlı geliştiği için seviyelerde oynama var
yeni seviyeler
684xx 687xx arası gayri... 684xx ile 687xx arasında denge bulan vob yukarı atak hazırlıgı yapar...
teknik şu an ne diyor gayri......
684xx (bu seviye ilerleyen zamanlarda yukarı doğru yukselir) altında zayıflama olur
684xx-687xx arasında denge bulması leazımki yukarı ataklardan söz edebilelim .
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
şuursuzca basıyo ** şuursuzca... bu kadar olmaz yaf.. haydi %10 düş ** sende kurtul biz de kurtulalım... nasıl bi eziyetsin yaf.. manı manı oynattın piyasayı..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
684xx-687xx arasında denge bulan / bulamayan vob ne yapar ??
Denge Bulunursa
Denge bulunur ve bu seviyeler korunursa 73xxx yerelerine kadar yukarı atak için hazırlıklı olmak leazım..
Denge Bulunamazsa
Denge bulunamaz ve bu seviyeler korunamazsa
663xx seviyesine kadar yeni bir düşüş akımı başlar gayri...
demedi demeyin peynir ekmek yemeyin....
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
düğmeye basıldı galiba dolar kontratında 20000 kontrat acıldı şaka gibi...
68100 e ters çanak kapamayada gider bu,zemberek boşalmış gibi..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
yok abi bugun ozellıkle bu hareket yapılıp mal dagıtıldı ustune basılabıldıgı kadar basıldı işte goruntu bu.. oglene kadar olumlu tablo varmıs gosterıp ne var neyok oglen basmaları bu adamların planladıkları gıbı saldırdıklarını gosterıyor.. yoksa sen ben o bız dusecek diip abansak satısa emın ol bugun + kapatırdı..
Toplantıda idim.
Piyasa dağılmış.
bilse bilse bu Daytrade'ciler bilir dedim. Sorayım.
Piyasalara ters bir haver/veri mi geldi ?
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri