Trend göstergeleri yeni bir hareketin yolda olduğunu söylüyor...Sistem longşayne olduğundan bende longşayne devam..kapanış tahminim 148000
![]()
Trend göstergeleri yeni bir hareketin yolda olduğunu söylüyor...Sistem longşayne olduğundan bende longşayne devam..kapanış tahminim 148000
![]()
73.050..73.100 yaparsa bir miktar şortt açacağım..........
dayanamadım.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
çok abarttılar çok... 65.700 dibine sadece çıplak gözle bile bakılsa bir anormallik olduğu anlaşılıyor... hayal alemine dalmış gidiyor piyasalar.... bakalım ne zaman öpecekler..
tam yükselme zamanı niye veriyor bu anlamadım valla
trendin en tehlikeli yukarı hamlesi bence.. altyapısı yok.. dibi saçma sapan... ani aşağı sortiler şaşırtmaz...
Sn.Halojen sizin gibi 2007 benzerliğinden bahsetmiş belki ilgilenirsiniz diye eklemek istedim.
Pazartesi günü başlayan yukarı tepki hareketinde bugünkü yukarı gapli açılışlardan sonra ilk kez piyasanın güç kaybı yaşadığını gözlemlemekteyiz. IMKB100 tarafında en yüksek 58708 seviyesi görülürken Vob tarafında ise haziran vadeli endeks 30 kontratında 73,525 seviyesi test edildi. Günün ilk yarısında bu seviyelerde kalıcı olamaması zayıflık işareti vermekte. Yukarıdaki grafikte görüldüğü üzere geçmişe dönüp baktığımızda 22 ekim 2007’de zirve seviyelerinde yaşanan bir hareketin benzerini şu günlerde yaşamaktayız. O günlerde oluşan ada formasyonu ile piyasa yeniden zirveye yönelmiş fakat o zamanki tarihi zirvesini test ettikten sonra ikinci bir satış dalgası ile gerilemişti. Teknik analiz anlamında tarih her seferinde tekerrür edecek diye şart güdümü içermeden sadece oluşan formasyonun benzerliğini siz yatırımcıların dikkatini çekmek istedik.
Şuan ki cari durumda ise IMKB100’de eğer 60bin üzeri fiyat okumadıkça bu piyasanın yeni yükselişler görmesi bir hayli zor. Dolayısıyla tarihi zirvelerde yeniden yaklaşıldıkça pozisyon azaltılarak flatte kalmak risk yönetimi için en uygun seçenek olarak gözükmekte. Günün ilk yarısının sonuna doğru gelen sert realize hareketi ise zirve denemesi öncesi başlayabilecek sert ikincil satış dalgasının bir sinyali olabilir. Günün ikinci yarısındaki destekler sırasıyla 57,500 ve 57,000 olarak takip edilirken tepkiler 22 günlük HO seviyelerinde sınırlı kalması beklenmekte.
BURAK GERÇEK
SANKO MENKUL DEĞERLER A.Ş.
düşüşün 61.8 tepkisi... 73.050..
73.025 den döndü.......
72.850......şortt....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
DAX'a bakın, bir de bize bakın. Bizdeki zayıflık bariz. Eğer numara yapmıyorlarsa sağlam bir düşüş bekliyorum.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
allah allahh niye veriyor pala gene haber mi aldımerak ediyorum her yer yukarı bu aşşa veriyor
Sistem geçici SAT çakmaya başladı.. Bir kesinleşsin, çok pis basacam şahsen...
Kesinleşmesi için 625 ve altı 15dk'lık kapanış lazım 15:00'de.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bugün açtığım fazlalıkları kapattım.. 73 den stop olimmi dedim fazlaları ama kar bile etti .. sebebsiz aşşa yapan yukarıda yapar ahaha ana poz short devam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri