62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor...![]()
62.800'e iki kez dokunarak çift dip yaptı. Teknik analiz denen ve kayıplarımın çoğundan sorumlu olan alçak bilim dalı çıkması lazım diyor...![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
DOGAN gurubu mevta oluyor...dikkat..5 milyar dolar..dehşet ceza..
bu ceza pek çok kimseye göre(vergi uzmanları) tamamen haklı olarak kesilmiş...
son 3 yılda ülke tarihinde görülmeyen trentler ,değişimler görüyoruz..
--ergenokonde tutuklanaların gücüne bakın..
--doların ,global krize ragmen hala 7 yılki fiyatlarda oluşuna bakın...
--citibnk,gm batmasına ragmen dim dik ayakta olan ve en tepeye yakın yerde olan İMKB ye bakın...
--açılım ile ülkenin tüm komşularıyla saygılı ilişki kuracak dizeye gelmesi..
--içerdeki statükonun cüce kalması...
--heterojen toplumlardaki ,halkları tahrik eden sloganların silinecek noktaya gelmesine bakın...
-- hiçbir kurumun doğmatik olmadığının anlaşılması vs vs...
bunların hiç biri 7 sene önce düşünülemezdi...helallllll
imkansızlar oluyorsa,ben artık doğanında batabileceğine inanmaya başladım...
Konu abka tarafından (07.10.09 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.
63050 den açtığım shrt ler 825 den kapayıp
975 den bir kez daha shtr vurun palaya
sistemim 62825 den şort
Kimseye birşey tavsiye etmiyorum, sadece fikirlerimi yazıyorum.
rakı balık şiş kebap diyen imf heyeti, fdow 6 puan gevşedi uyumayın aloo bak kime diyorum, alt yazı time az sonra![]()
KISSADAN HISSE;
1) Tuyo ile Ahmet'in Mehmet'in, 3 harflinin, 5 harflinin dediğiyle işlem yapanın portföyü eninde sonunda ölümü tadacaktır...
2) Temel, teknik, sistem adına her ne diyorsanız bir disiplinle işlem yapan ise mutlaka kazanacaktır.
TUYO ile ilgili tartışılması gereken konu, TUYO yu alan değil TUYO yu verendir. Ne mi demek istiyorum? ABD lilerin di sanırım çok güzel bir lafı vardır.
"ŞEYTAN BOŞ VAKİTLERİNDE KENDİ OĞLUNU ***er" derler.
Örneklemeli anlatım : Tahtaya sıkışan manipülatör, maldan çıkmak için en yakınlarına bile yalan yanlış tuyo verir. Hatta bir grup hareketiyse ve tahtada sıkışıldıysa birbirlerini yemeye başlarlar... v.s. v.s.
Read AHali Read![]()
Hafif meşrep felsefe yapacağız diye açılışı yapmayı unutmuşuz patron..Küskü mevsimini açıyorum...![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri