deprem olmuş istanbul'da ben hissetmedim.hisseden var mı?
22:04 te olmuş...
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...009&b=Istanbul sallandi&KategoriID=15&ver=85
deprem olmuş istanbul'da ben hissetmedim.hisseden var mı?
22:04 te olmuş...
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...009&b=Istanbul sallandi&KategoriID=15&ver=85
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ben hissettim, tırışkadan bi sarsıntı, deprem bile denmez![]()
yarın için endeks tahminleri var mı??
birde,,,,,, vob da dolar alım satımı vob 30 ile aynı mı yoksa 24 saatmi?
dowun coktan 7400ü deniyor olması gerekiyordu nedir bunu tutan anlamıyorumm
ula kapatın şu dow u....her bir puan pamığın tüylerini daha da aklaştırıyo...şaka bir yana DJ topu ortada bıraktı..Fıçır ola hayrola...herkese iyi geceler
pamıkk...fdj e 78xx olacakyalnız xx<60 olursa sende tüy kalmaz..emme 8xxx olur ve xxx>100 den büyük olursada vay bana vaylar bana...
![]()
şortlar gol olur
Konu Astatin tarafından (27.04.09 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
neyse en azından sabaha kadar yırttık kimi sanki LONG olarak.çekik gözlüler bugün fdow berbat haldeyken -140/150 iken sabah taş gibiydiler.
yarın patlamazlarsa fdow ve nikkei yırtarız sanırım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri