1 Mart - 1 Aralik sistem sonuclari:
Komisyon sonrasi ve gercek islem sonuclarina gore toplam net kar 37.435 puan.
Aylik ortalama net kar 4159 puan
Toplam islem sayisi 116; 57 karli 59 zararli.
Islem basina ortalama net kar 323 puan
Risk/kazanc orani 2.4
Kelly yuzdesi %27
malesef bu sisteme sadece içlene içlene of çeke çeke bakıyorum...sebep şu bunu sistem haline dökemedim.sadece indikatör olarak var.ama bu da geçmişteki işlemlerini test etme imkanı vermiyor.ben tek tek oturup HAZİRAN 2009 sonrasına baktım.her işlemi tek tek not ettim ve bu sonuçları çıkardım.bir ara vakit bulup 26 aylık işlem detayını çıkartacağım.
birde göz illa AL-SAT oku görmek istiyor graf üstünde.
bu sistem şu an bu ay 9 trade yaptırdı ve +5.500 pıvan karı var.sadece tek trade ile dipten çıkışta 6.500 pıvan aldı ondan sonra en son tepeden bugüne dek yatay harekette -1.100 pıvan kadar dayak yedi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
teprik ederim .. çok teorik güzel bilgiler .. ehehuhuehue![]()
2013,00
Saatlik sistemlerde onbinde 2 kom düşümüş olarak aşağıdaki sistemlerin getirilerini geçebilenler var mı acaba? Kim en fazla ne kadar yapmış merak ettim
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Benim kullandığım sistem özetim;
23.06.2006 / 18.12.2009 arasında 254600 puan brüt kar 92350 puan brüt zarar yazmıştır net karı 163725 puandır bunu 559 işlemde yapmış olup 264 karlı 295 zararlı işlemi vardır... Kar işlemleri ortalaması 461 puan zarar işlemleri ortalaması 124 puandır buna göre net işlem başı kar ortalaması 337 puandır ve sistem 5 dklıktır...
Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...
sn enorton, aylik ortalama kac puan getiri oldugunu yazarsaniz karsilastirabiliriz. Benim sistem sonuclarim onceki sayfalarda mevcut. Sistem sonucu da degil aslinda, sistem sinyalleri ile yapilmis gercek islem sonuclari benim koyduklarim... Saatlik sistemdir...
Yalniz onbinde iki komisyonun ustune belli bir miktar da slippage koyarak test etmenizi tavsiye ederim. Malum, hicbir sistem test edildigi kadar getiri saglamaz, muhakkak daha dusuk olur gercek islem sonuclari. Ben testlerimde islem basina 40 puan komisyon+slippage koyarim her zaman...
1 Mart - 31 Aralik sistem sonuclari
Komisyon sonrasi ve gercek islem sonuclarina gore toplam net kar 38.885 puan.
Aylik ortalama net kar 3889 puan
Toplam islem sayisi 131; 61 karli 70 zararli.
Islem basina ortalama net kar 297 puan
Risk/kazanc orani 2.4
Ay basinda tek islemde 6000 puan kazandiran sistem sonraki 3 haftalik yatay periyotta 4000 puanini geri verdirdi. Son gun IMF haberine de onceki gunden short girince sistem geregi 1000 de son gunun sabahi kaybettik, sonrasindaki yukseliste 500'unu kurtarsak da nette bakilinca aralik ayi pek parlak gecmedi. 1450 puan karla ayi kapattik.
Sistemlerin 2010 tum yil ve aralik ayi performanslarini baska paylasanlar da olursa sevinirim...
2009un 2008e göre ne kadar verimsiz geçtiği sistemelrn performansından da belli oluyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri