Sonuçlar: Vob 30 Gece pozisyonunuz nasıl ?

Katılımcı sayısı
13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Short/Kısa

5 38.46%
  • Long/Uzun

5 38.46%
  • Flat

3 23.08%
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 20 Haziran 2011 Vob ANKETİ Gece Pozisyonuz

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    257
    Toplam Teşekkür
    133 Yazısı Teşekkür aldı

Standart 20 Haziran 2011 Vob ANKETİ Gece Pozisyonuz

20 Haziran 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

tüh ne çabuk unutmuşum, ankete bi daha oy kullanmayacaktım, alışkanlık yapmış meret seçeneği işaretleyiverdim, neyse bu son olur
    ** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
    Hun İmparatoru ATİLLA

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    198
    Toplam Teşekkür
    79 Yazısı Teşekkür aldı

Dün tek ben kısadaydım o da sistemin neticesinde..
    Sistemim olmasadı duygusal olarak sanırım uzundum. GÜNLÜK VERİ KULLANIYORUM.Al-satlarımda günlük...

4. The Following User Says Thank You to mevsimevsim For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mevsimevsim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün tek ben kısadaydım o da sistemin neticesinde..
    Sistemim olmasadı duygusal olarak sanırım uzundum. GÜNLÜK VERİ KULLANIYORUM.Al-satlarımda günlük...
    Sn mevsimmevsim sisteminiz çok güzel gerçekten, ben de günlük sisteme geçmeyi düşünüyorum ancak VOB verisi - grafiği ile mi çalışsam yoksa imkb30 verileriyle - grafiği ile mi çalışsam karar veremiyorum. Test sonuçları da çok farklı çıkıyor. Sizin test sonuçlarınız nasıl, sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü?
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    198
    Toplam Teşekkür
    79 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn mevsimmevsim sisteminiz çok güzel gerçekten, ben de günlük sisteme geçmeyi düşünüyorum ancak VOB verisi - grafiği ile mi çalışsam yoksa imkb30 verileriyle - grafiği ile mi çalışsam karar veremiyorum. Test sonuçları da çok farklı çıkıyor. Sizin test sonuçlarınız nasıl, sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü?
    Ben imkb 100 günlük verisi kullanıyorum
    imkb30da verimli
    profit/lost index
    rewared/riski index
    sonuçlarını alamadım.Bir kere vob verileri sanırım 2007den itibaren(günlük) veriler var bunlar yetersiz enaz 5-6 senelik lazım bir kere ve vob verileri agresif ve yanıltıcı sağlıklı sonuç almak zor bence...
    5dakikalık 60 dakikalık verilerle sonuç almak zor..
    1995den beri ihlasın ilk borsaya girişinden beri borsadayım
    ve sistem testerle ilgileniyorum 1997de ankara üniversitesinde yaşar erdinçten ankarada temel ve teknik analiz kursları aldım 300 agrubu hissenin sistem testerını yaptım başarılı olanlarıyla borsada sistem testerlı alsat yapıyorum. Günlük verilerle hem rahat hem sağlıklı hiç stresim yok
    3 kez borsada çok kazandım ikisini tekrar erittim sonuncusunu ancak borsadan çıkardım akşam sistem testerımı yapıp ertesi gün emir veriyorum
    Finansal ızdırap çekmemek için sağlığınızı kaybetmemek için bence günlük daha iyi ancak bu sayfalarda yazınca eleştiriliyorsunuz aman efendim sayfasına yazdğınız kişi türkiyenin en büyüğüymüş nasıl yazarmışsın buna benzer mailler aldım forum profil sayfama girerseniz görürsünüz 0 hatalı sistem olmadıktan sonra yazılamazmış buna benzer şeyler dr.mevsim
    doktorluğum borsayla yani finansla ilgili değil belirteyim

7. The Following User Says Thank You to mevsimevsim For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

hala kısadamısın kulandıgın sistemi biraz daha acarmısın

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

imkb30da verimli
    profit/lost index
    rewared/riski index
    sonuçlarını alamadım.Bir kere vob verileri sanırım 2007den itibaren(günlük) veriler var bunlar yetersiz enaz 5-6 senelik lazım bir kere ve vob verileri agresif ve yanıltıcı sağlıklı sonuç almak zor bence...
    ve sistem testerle ilgileniyorum 1997de ankara üniversitesinde yaşar erdinçten ankarada temel ve teknik analiz kursları aldım 300 agrubu hissenin sistem testerını yaptım başarılı olanlarıyla borsada sistem testerlı alsat yapıyorum. Günlük verilerle hem rahat hem sağlıklı hiç stresim yok
    3 kez borsada çok kazandım ikisini tekrar erittim sonuncusunu ancak borsadan çıkardım akşam sistem testerımı yapıp ertesi gün emir veriyorum
    Finansal ızdırap çekmemek için sağlığınızı kaybetmemek için bence günlük daha iyi ancak bu sayfalarda yazınca eleştiriliyorsunuz aman efendim sayfasına yazdğınız kişi türkiyenin en büyüğüymüş nasıl yazarmışsın buna benzer mailler aldım forum profil sayfama girerseniz görürsünüz 0 hatalı sistem olmadıktan sonra yazılamazmış buna benzer şeyler dr.mevsim
    Vob günlük verileri VOB un kuruluşundan yani 2005 Şubattan bu yana var. Ben de 1999 dan beri borsadayım, ogün bugündür sürekli işlem yaparım. 2007 den beri de VOB dayım.

Türkiyenin en büyüğü kimdir, 0 hatalı sistem hangisidir onlar hakkında bir fikrim yok malesef
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

şortus bademus gapus...
    BANGA mühim

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    198
    Toplam Teşekkür
    79 Yazısı Teşekkür aldı

imkb30da verimli
    profit/lost index
    rewared/riski index
    --------------------------------------------------------------------
    Sn Enorton:
    Sistem testerı şöyle yapıyorum.4-5 tane kalıp hazırladım 4-5 gösterge bazlı..
    Hsisseyi 4-5tane yaptığım bu kalıplarla tarıyorum en iyi bu 4-5 taneden birisini alıp optimize ediyorum sonra yatay piyaları elimine etmek için trend göstermeyen indikatörleri kullanıyorum biliyorsunuz trend göstergeleri (çıkış iniş) moving averajlar parabolik sarlar break outu yansıtan formüller..
    Yatay piyasaları elimine için adxin düşüş yada yatay yönleri 10-15 in altları ,rsi,stoch.. metastock 7,2 kullanıyorum 11de var ama optimizasyonları ağır..stoplossları metastoğunki veya kendim koyuyorum formüle hatta stoplosları bile optimize yapabilirsiniz bazen yapıyorum işte böyle genellikle hisse senetlari yapıyorum tabii günlük datalarla.. Diğer sorunuzuda zamanla açıklayabilirim tartıştığımız kişinin adı profil sayfamda var.. mevsimevsim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri