09 Mart 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
09 Mart 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
konuyu 22 kisi okuyor ve sadece 3 kisi oy vermis![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
short tabii ki short bitanem....
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
yarın "shortun intikamı" olacak
78 e varırmı bilinmez ama ben kademeli sortlamaya başladım .Elimdekileri tutmak düşüncesindeyim 77 üstü olursa ilava sortlamalar ve yerine koymalarla maliyeti düzeltme(zararı silme) ve pozisyonmu kusursuz düşüş için taşımayı düşünüyorum. 78 kırılırsa sadece zaman kaybım olur. Küçük ve yoğun al satlar herşeye ilaç. Ancak az zamanda çok ve büyük olsun istiyorsan doğru yönde ful pozisyonda olmayı başarmalısın. 62 000
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
bu kadar sort varken bi cacik olmaz yarin da. bu dususun bir major duzeltme oldugunu sortlari epey zararina kapattigimda farkina varacagim herhalde![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
72650 long
74425 short
75050 long
Yani yine yeni yeniden longgjjj ve sarhooojjjşşş...
Benim zistem cozuttu galiba ?
Hade hayırlısı...
endex100 sistemtester al verdi
![]()
takip et yararı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri