09 Şubat 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
09 Şubat 2011 Geceye hangi pozisyonda girdiniz?
Daha şimdiden çok pişmanım....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
8-0-0 şimdilik...muhtemeln bu 20-0-1/2 gibi bir şey olur..içinize kurt düşüreyimmi...
Günlerdir ne oluyor? DOW çıkıyor biz PIT...Yani adam sadece kucağa şortcu biriktirmekle kalmıyor aynı zamanda şortculardada acaip bir pozsiyona güven biriktiriyor..Bu birikim dow un rekor %2-3 gibi bir yükselişi sonrası bir +2000 açılış ve +4000 kapanışla temizlenir ancak....ooww mondiyo...şortmuyum..evet şortum
BANGA mühim
Short/Kısa Astatin, bull market, canterburytales, jantrader, kartal1, nedim972, nunu, Strategist
8100,00%Long/Uzun
00%Flat
00%Katılımcı sayısı: 8.
bu ne yav? short dışındaki seçenekler fazladan koyulmuş.
itiraz ediyorum Anketçi Apla
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Strobulgrinder bile flat değil..way canına
BANGA mühim
walla patron derinlik sarhoşluğumudur nedir bilmiyorum ama dow eksiye dönmesine rağmen sabaha hepimiz "papazfinder" olacağız gibi gellorrrr..abe strom bull um grinder ım
BANGA mühim
Aha patron da long'muş... Tek başına yeter... Sabahı beklemeye gerek yok bitti iş...
24 saat vob nerdesin çabuk gel... Benim bu gaptrading yeteneğiyle tek kurtuluşum o...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
selcuklu bizim icin kendini feda etsin![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
hiç müsterih değilim nunu...hiçççç.....aha memügeyt gelmiş..kaçtır selam veriyoruz, rüşvet değil deyu almıyor..üwww..şşş memü
BANGA mühim
yarın short kızartma olacak desenize,
fatmagülün suçu ne? = short olanların suçu ne?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri