CEOrita: CEO ile Senyorita kelimelerinin harmanlanması ile şekillenmiş bir terimdir. Sn. Hellim için kullanılır. (Kaynak kişi: FXci)
CEOrita: CEO ile Senyorita kelimelerinin harmanlanması ile şekillenmiş bir terimdir. Sn. Hellim için kullanılır. (Kaynak kişi: FXci)
Küskü: Düşüşü sembolize eder. Küskü on the way, Küskü barlarında dolanıyorum, tek bar küsküsü, Ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet, gibi kullanımına örnekler verilebilir...Gapküsküsü en acı ve mutluluk veren türüdür. (Kaynak: Ben)...Diğer yandan küskü nün neyi temsil ettiğini bilmeyen iki saf kişiden bayan olanı "neydi o küskü falan kimde kaldıysa ondan işte" demiş, erkek olanı ıise "bende abla" diyerek tüm forum ahalisini güldürmüştür. Bu açıdan tehlikeli bir kelimedir. Anlamını bilmeyen asla ve asla cümle içinde ve cümle dışında kullanmamalıdır. (Kaynak: Ben ama artık anonim demek lazım)
BANGA mühim
YYLD: Yorum yok long devam
YYŞD: Yorum yok short devam
ZİLD: Zero işlem long devam
ZİŞD: Zero işlem short devam
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
üvvv... veya üwwww....: Kişinin ağladığını gösterir. Bu aslında kişinin terste kaldığına işaret ederken KY hep terste olduğundan bir zaman sonra ağzı alışan kişi her satırın sonuna eklemeye başlar...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Hellim Fairgirl : Forum yöneticisinin adaletli ve hoşgörülü (hatta fazla hoşgörülü) olmasını temsilen ve yüzüklerin efendisi - Orta dünya kahramanı isimlerinden etkilenerek Hellim nickli forum yöneticisine verilmiş addır (Kaynak: Yine Ben..Astatin)
Hellpatros : Cehennem nöbetçisi demek olan Hellpatrol ile Hellim Patron un miksidir ve mübalağa sanatına örnektir. (Kaynak: ben tabi ki ben bir tanem..Astatin)
Bu terimlere rağmen Hellimm in halen beni yasaklamamış olması ise ayrı bir tartışmanın konusudur (Not: Selçuklu dan önce yasaklanırsam çok kırılırım)
BANGA mühim
Kraşieynseynç /Ralieynseync : Çöküş/Ralli (Kaynak: Selpatros)
BANGA mühim
owww .. mondiyo : beklenilen yönde hareket eden fiyatın ardından söylenilen coşku ve sevinç belirten ifade ... copyright astetron ... ühühüh
2013,00
Çakma Daytrader : Geceye pozisyon brakmayacağım deyip sıkça geceye pozisyon brakan kişiye verilen addır. Şu an akadar sadece bir kişi tespit edilmiştir.(Kaynak: Astatin)
BANGA mühim
Zıplayan Crash: Senelerdir yolda olan zıplayan ama gelemeyen Crash. Kaynak malumunuz.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gece Pozisyonunun **, DOW unda ** : Geceye pozisyon brakan çakma day trader'ın, DOW un umduğunun aksi yönde hareket etmesi sonrasında sarf ettiği güzide bir deyimdir. (Kaynak: Selpatros)
BANGA mühim
İstop : Stoploss la eşanlamlı olrak kullanılmakla birlikte, havaya atılan topun bir kişi tarafından tutulması!!na dayanan oyundan mecaz ve nem kapılarak stopp-loss yerine kullanılmaktadır. KY nin sıkça kullandığı bir tabirdir.(Kaynak: Astatin-Mavi)
BANGA mühim
Patron Senin Boğalığın da Hiç Çekilmiyor : Sİstemli de olsa long pozisyon aldığında rahet duramayan ve sürekli zırlayan ayu ruhlu kişilere karşı sarfedilen bir ifadedir. Sarfeden (Selçuklu) ve Sarfedilen (Ben..ama eskiden) olarak birer kişi tespit edilmiştir. (Kaynak: Selpatros)
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri