Vobjektif Seans Odası'nın içeriğini ve/veya tarzını nasıl görmek ister siniz?Olmasını istediklerinizi işaretleyiniz.
Vobjektif Seans Odası'nın içeriğini ve/veya tarzını nasıl görmek ister siniz?Olmasını istediklerinizi işaretleyiniz.
BANGA mühim
Pardon emortım ama sanki bu şekilde sorarsak daha doğru..
BANGA mühim
diğer ankette dediğim gibi forumda hem analiz hem geyik olmalı ama analizleri bütün içinde görebileceğimiz ayrı bir konu olmalı, geyik içinde ayrı bir konu olmalı.mesela
VObjektif analiz odası
Vobjektif geyik odası
şeklinde iki oda olmalı. analizler araya kaynamamalı.
bu mesajımı yönetim değerlendirsin lütfen.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
zaten ayrı bir geyik topiği var..daha önce de geyik başka bir topicde olmalı diye tepkiler gelince açılmıştı geyik topiği.. ama insanlar illaki seans odasında yapmak istiyorlar geyiği.. e topic topic dolaşmak zor tabi..
ama hadin geyik yapalım diye başlamıyor geyik mevzuları..kendiliğinden gelişiyor.. onun için bence teknik analiz, piyasa yorumu v.s. gibi analizler ayrı bir topicte olmalı.. seans içinde insanlar vobjektif seans odasında geyiği yaparlar, bunun önüne geçilemez..
ben de, din, siyaset v.s. gibi konuların tartışılmasını istemiyorum seans odasında.. ve hep okumadan geçiyorum o mesajları açıkçası.. ve birçok kişi de okumak istemiyor benim gibi.. geyiğe değil de buna bir çare bulunsa fena olmaz..
Benim seans odasinda görmek istemedigim sey dini ve siyasi tartismalar acikcasi. Bu iki konu icin acilmis bir topik de var aslinda (seviyeli tartisma). Onun haricinde Seans odasinin su anki halinden ben memnunum. Geyik olmadan, izledigimiz filmleri tartismadan, teknolojik yenilikleri birbirimizden ögrenmeden, Cerphin`in gönderdigi sarkilari dinlemeden renksiz olur seans odasi diye dusunuyorum...
Simdiye kadar en cok üzüldügüm sey ise Sövalye`nin forumdan ayrilmasi oldu. Forumdaki en renkli kisiliklerden birisi idi...
Futbola gelince...
Zaten bir iki mesaj haricinde futbol konusulmuyor. Gördügüm kadariyla cok fanatikler yok topikte. Bence bu birkac mesaji da yasaklamayalim...
ben sunu merak ediyorum. ankette bahsedilen konulara da ihtiyac var ama niye bunu illaki ayni topikde tartisilsin gibi bir ihtiyac hissediyoruz?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
merak ettigim bir sey daha var. niye bazi arkadaslar birden fazla oy kullanabilmis?![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
voborsa tarihinde görmediği kadar anketi son 10 günde gördü..
hergün biraz daha demokratikleşiyoruz..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri